February 27, 2011

lesson and license .

aku tersangatlah nak update tapi sesungguhnya aku tak ada idea .
kering , kosong , sifar , i'ilek , la , zero , empty , dan seangkatan dengannya .

aku sedar aku dah besar .
almost 18 years old dah . sekarang ni 17 tahun 2 bulan 7 hari .

banyak aku belajar tentang kehidupan di dunia luar lepas habis SPM ni .

1. perasaan penat bekerja
2. tahu apa makna tanggungjawab
3. apa erti ANAK DARA yang sebenarnya
4. makin rajin bersih bilik sendiri and rumah ( sebab dah sedar diri! )
5. bawak kereta manual of course . HAHA


okayy-okayy !
ada macam-macam aku nak cerita sampai tak tercerita !

last and least ,
TEST JPJ 6.3.2011 with teefah , fyfah .
btw , camim dah dapat lesen kereta tadi !!!!
SANGAT JEALOUS !

kak cik and sarah bila pulak nak buat lesen kereta ni ???

4 comments:

uwmaisarah said...

lepas dapat degree! haha
xD

i x amik lesen kereta dah,
amik driver trus! amin!!

Farah Farcham said...

amboi2
hahaha
bwk sndri lg best !

uwmaisarah said...

haha, i kan perasan!

Farah Farcham said...

ececeyyy
HAHA
sedar pun ! :PP