November 7, 2011

Say You Like Me

"just go and stand there and hear me cry" Love The Way You Lie - Sam Tsui cover (Rihanna and Eminem)

hati aku ni macam tak tetap je sekarang .
mengapakah ?? haishhh ... aneh !

sekejap teguh macam bangunan KLCC ( cehh mentang-mentang belajar Interior Architecture. hahaha xDD )
sekejap rapuh macam kertas . ( kiteorang dengan kertas memang tidak boleh dipisahkan okay ! )

result aku dah dapat untuk semester satu ni .


screenshot . tak muat status aku la pulak . sorry =,=


alhamdulillah result aku okay walaupun itu bukanlah terbaik daripada aku .
masih berkepala 3 .

actually aku pun tak sangka dapat result macam tu . agak terkejut la jugak time bukak email pagi tu . bayangkan hantar email pukul 3.36 AM

tak terkejut ke kalau korang ?? tengah syok-syok aku layan Sam Tsui pepagi buta tu tetibe bukak email diaorang dah post result . dah tak terdengar dah Sam Tsui ke , Kurt Hugo Schenider ke , mak panggil pun buat tak dengar agaknye .

aku ingatkan aku dah kena repeat subjek Interior Design I tuhh . mak aihhh , cuakk aku wehh !
subjek tu aku paling tak confident , sekali alhamdulillah tiada repeat , sebijik C pun aku takde , macam tak percaya pun ada tau ,

satu lagi subjek Architectural , Drafting and CAD . or as we always call , drafting .
subjek ni antara yang kitaorang belajar adalah menulis balik ( we call it Lettering )
ala , korang ingat tak masa tadika or darjah 1 tu ada buku garis 3 tu , yang ajar korang menulis tuhh ?
haaa! menatang tu la kiteorang belajar balik . ARCITECTURAL WRITING . tulisan arkitek dalam bahasa melayunya .
cuma takde la guna buku garis tiga tu . kitaorang buat guideline tu sendiri atas kertas okay .

dalam subjek ni jugak la belajar buat plan rumah bagai tu .


yang aku lagi tak sangka aku dapat A for this subject . wahhhhhh ! kagum aku dengan diri sendiri . *jangan sampai riak sudah*

so , aku syukur sangat-sangat dengan result aku .
ramai kawan-kawan aku dapat result gempak ! tak kurang dekan dan 4 flat . fuyooooo !

aku nak tebus balik time SPM aku dulu-dulu tu . main-main je banyak . kali ni nak betul-betul dah . tak nak main-main lagi .
ada lagi satu sebab selain main-main . tapi sebab tu biarlah aku dan mereka yang mengetahui je tahu .

tak nak ungkit , tak nak sebut .

zip mulut , tangan , kepala bagai daripada bukak sejarah lepas .
ehhh , sejarah memanglah perkara lepas . mana ada sejarah akan datang . zzzzz..........

okaylah ,

dear my paper bags and plastic heart , please be stainless steel OKAY ?? ;)

okay fine , bye ! xDD

3 comments:

uwmaisarah said...

congratulations! :D

eLLa said...

gempak! congrats.. keep it up =)

(next sem, 4.. sama2 kita 4 rata k)

Farah Zoey said...

@uwmaisarah
dia pun sameeee :D

@eLLa
sama-samalah kita berusaha kerarah itu :D