November 28, 2012

randomsss =="

banyaknya ujian untuk berubah ke arah kebaikan ni , aku tak pasti jika aku mampu bertahan dengan semua tu  . 





tak tahu lah kenapa dengan aku ni , GILA mungkin
buat apa ingat and fikir benda yang dah berlalu and mungkin takkan berulang lagi sama sekali


kadang-kadang tu dengar lagu rasa sayu je , fikir macam-macam . rasa macam terkena batang hidung sendiri pun ada 
selalunya aku bukak orang tweet-tweet ke arah kebaikan ni , tenang hati sikit lepas baca
selalu kalau ada problem and rasa tak tenteram nak buat apa-apa pun , aku bukak Al-Quran randomly lepas tu ayat pertama yang muncul dekat pandangan aku tu aku tengok maksud dia , selalu kena dengan masalah time tu .
sesungguhnya Al-Quran tu qalam cinta Allah untuk kita sebagai hamba-Nya . bukanlah orang Islam namanya kalau menolak ketepi Al-Quran dalam hidup kita 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PS : 

:))
 Song Joong Ki comell xDD

3 comments:

uwmaisarah said...

Yang tetiba Song Joong Ki tu asaaalllllll? HAHAHA.
You were born in Planet Matoki ehhh?
HAHAHA
Smile sayang you're a strong girl, ILOVEYOUUU <3

Farah Zoey said...

Planet Matoki lagiii , dua orang dah arini cakap macam tu . mana ada , tu namanya penangan running man . hahahaha xDD

Anonymous said...

This design is steller! You obviously identify how much to keep a visitor entertained.

Amongst the wit along with your videos, I was virtually transferred to
begin my student's blog (well, practically...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed the thing you been required to say, and most that, the method presented it. Too cool!
Here is my page ... pets classifieds Torremolinos