April 5, 2009

kau dan aku?

* hanya satu monolog dgn diri sendiri *

aku berubah?
aku mengubah?
atau aku telah diubah?

entahla.
mybe aku berubah
aku tau aku byk berubah.
aku tahu org lain seperti itu xsudah.

aku tahu kwnku itu berubah.
mungkin aku yang mengubah.
atau dirinya yang terubah?

mungkin aku telah diubah
oleh kwnku yg telah berubah.
pasrah ku menanti perkara ini berubah
namun penantianku sesuatu yang tak sudah.

post ini adalah untuk sesiapa yang telah merasakan bahawa dirinya telah jauh drpdku.
sila jwb soalanku

A ) aku berubah
B ) aku mengubah
C ) aku telah diubah

kwn bermacam-macam jenis kawan.
dan aku tahu dia ini kawan yang senang lupakan kawan
tinggalkan aku dlm aku kesusahan
time dia susah cari aku.pndai je cari.
sbb kau tahu aku akan tolong.
berapa byk kau sakitkan hati aku sekalipun aku tetap akan tolong.

kau hancurkan hatiku,hancurkan lagi
kau hancurkan hatiku tuk melihatmu.
kau terangi jiwaku,kau redupkan lagi.
kau hancurkan hatiku tuk melihatmu

post nih patutnya dah lama ada dlm blog.
tetapi kekuatan utk mengepostkannya tiada lagi
sekarang sudah ada.
uhuk3

pohon ampun,maaf.jika ada silap dan salah.

btw.
bangga dgn kwn2 aku meh.
huhu
digital story telling from our school.


bangga skali ajwad larh.huhu
menjadi lawak kaki terlekat tuh.
hahaa.jgn ar malu2 ngan video nih.
jadi doh eh mu belakon.haha

8 comments:

Monkey D Luffy said...

semua org berubah... memang x sedar pn

farahlikescookies said...

sume org berubah.
semua org diubah.
semua org mengubah.

ahaha ;)

syahira said...

haha, poyo r muke plakon sorang2..
tapi best..pling klakor maser kaki yer sekaq kak pago

syauqatul wardah said...

kak azz suke ngat tgk farah ckp sorang gini....haha
adui,bdk ni...haha

oh,promot...haha

akhmarzuqi said...

kau, kau..
aku, aku..
kau farah,
aku ...sape yerk?
dah2, xperlu pikir..

farahlikescookies said...

[ farah to kak syahira ]
haha.mmg pon.akn gelak sorang2 kalu tgk video nih.
haha.

[ farah to dik azz ]
suka tgk frh ckp sorang2 gni?
bkpe?
best ke?
haha

[ farah to akh ]
hahaha akh gk.
anda siapa ye?
anda artis yg terkenal tu
hehehe

hans said...

hidup tu kan memang satu perubahan...
dari bayi jadi tua...
dari darah jadi manusia pastu jadi tanah...
memang wajib lah berubah

farahlikescookies said...

T__T sob3