October 20, 2009

don't speak

rasa macam serabai sangat sekarang nih!
rasa macam nak dengar lagu jiwang! (paham2 jela mesti duk ada masalah biasanya)
but i don't know what i feel right now

love....
- never felt so good to be so wrong -

huh. feelingless

kau hadap lagi buku tu banyak-banyak farah
last-last kau cari blog jugak nak luah apa yang kau rasa!
koya la mu nih (hahaha! reminds me on ihsan. san oh san! mu koya san! HAHAHA)
sape yang tak paham nasib korang jela

teringat plop ihsan cakap
mu = kamu
wahaha! skema giller ayat. kamu gitu!
teringat kat syahir shaharum plop
erkkk.... seriously
masa taip nih baru teringat
esok bday dier
oh no!
gotta change my sim celcom in my maxis phone!
oh charger! baby come back to me!
nanti laa. malas jee macam
haih (kau nih tak baik la farah, dia semangat nak jadi orang first wish,ko pulak nak ignore je birthday dia)

huh, evil farah
kan dah cakap saya makin jahat
tak patut btol la
i know saye merepek tah pape!!
but well,
its my blog! i dont care ape orang lain nak cakap!
aku peduli ape, aku yang taip lenguh2,bukan korang sume!

- siyes merepek aku tulis! -


hurmm
nih sume exam punye pasal
sampai saye dah tahap nak dengar lagu jiwang je rasanye!!
-cehhh! macamla teruk sangat kalau dengar lagu jiwang nih-
poyo jek aku nih

huish,
otak serabut serabai dengan pelbagai
sabo jela farah weyy
korbankan 3 minggu mu tuh
mu buat betul2
nie untuk masa depan mu
bukannye orang lain pon
untuk kebaikan mu sendiri jugok!

to taqi
- make a target
- buang perasaan rasa-rasa tuh
- razi boleh takkan taqi takleh kot, taqi kan adek die
- jangan demam-demam lagik!
- takde lagi fikiran negative taqi tuh! buang jauh2. just think positive!

nanti kita beat result kite okayy?? its for our feature taqi, not anyone else
kalau since form four dah tak score, nanti mase form five nanti susah idop!

-dengar cakap kakakmu ini ( cehh,kakak muda pada adik, wahaha~ )
perasan la aku nih,dah-dah!
pergi study sane

Listening to = Good Girls Go Bad - Cobra Starship ( lagu kambeng, bek,bek,bek)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

2 comments:

amirkodi said...

dang lagi post mase2 gini
gi gi study tuh
peksa esklusa dh ni....!!!

farahlikescookies said...

hehehe :D
ekpun tension gile masa tuh
cam nak pecah kepala baca buku
tu blogging2 jap
ngee!~

okayy2 akh!
farah study skarang jugak!