October 18, 2009

pencil case

pencil case hilang hari rabu haritu
dahla sume alat tulis ada dalam tuh
kat rumah nih xde pape pon
pen ada la
yang lain xde
aduyaii~

padahal last skali lepas bagi highlight kat shafikha
then letak dalam beg sekolah
shafikha pon nampak depan mata dia sendiri
then dah check beg,kereta,whole house,meja kat dalam kelas
sumenye takde jumpe pon

kepada sesiapa yang melihat pencil case berwarna merah-hitam yang diperbuat daripada zip
mempunyai keychain monyet(yoyo cici),kaca from cameron highland,keychain selipar jepun from pangkor island,strawberry warna merah(tak nampak macam strawberry pon) and penyepit kertas yang saiz paling kecik warna hitam

nanti kalau ada gambar dia saya ambik letak dalam blog nih
kepada warga SMKA Tok Jiring terutamanya, sila pulangkannya kepada saya yee
haih~ susah btol nak buat blaja kat skolah nnti! sume tertunggak je nak study

4 comments:

M@r W@n said...

pencil case ilang?
xpe,,
kalu dh tdesak sngt,
ambik pencil case omar niyh..
xgne dah..
haha~

fatin said...

lorh..gane bleh ilang? fatin boleh byg dh gane kotak pensil tu..penah nmpk kfrh pegang..huuh.ilep ye..ye nusuk jap.

farahlikescookies said...

[ to omar ]
bagi ar ke farah eyy
terdesak gile dh
budak abis dh pmr xpe xdop kakah2 nop nulis pon
HAHA

[ to fatin ]
cm yang tertulis kat blog tuh
tiba2 je hilang tnpa dpt dikesan

amirkodi said...

dang lagi post mase2 gini
gi gi study tuh
peksa esklusa dh ni....!!!