November 16, 2009

oh,okayy! I'm done.hak3

word for today : bengang+sengal+tension+walaupun tension but still gelak besar

BENGANG,SENGAL,GELAK BESAR
bengang gile arini
sume pasal latifah punye pasal.
balas dendam la tuh konon aku selalu kenakan dia.
eleh, tak heran laa.

tak patut betul.
We, me,farah aini,latifah an asma' were just chatting like always we do

then cakap,cakap,cakap
gosipkan aku nih dengan abang si asma' plop
bengang la weh!

siap main sah,sah segala.
"saksi cakap sah.xleh nak ckp guane2 dh"

ingat nie majlis kawin ke hape? apelah!

pastu buleh plop saya pegi cakap kat asma' cakap je tak restu.jangan sokong!
alih2 asma' jawab "dop kesah pon ye ngan sape2.terima je sape2 pun jadi kakak ipar.adik mithali nie kan."
cis.sengal gile tahap tah pape.

and one more.
saya cakap something yang bunyi camni lah
"perasan dop orang nama A selalu dengan orang nama F"
then asma' pon cakap "ooooo.hahahaha!"
siap gelak2 segala.at first aku tak paham kenape dia gelak bagai nak rak
rupe2nye dia cakap aku ngan abang dia.cis,hempeh btol!.apesal mulut aku bengong sangat.
aku nih cam tak sedar nama aku nih huruf F jugak.cis.bengong gile la aku nih.menyesal cakap.
then I was just continue what I want to say
lepas cakap si A tu couple ngan F nih. si F tuh couple dengan A nih. abis sume couple A and F aku keluarkan.
then latifah and farah aini smbong pastu Farah nih dengan A****
cis.bengong sungguh aku nih.terperangkap dengan kata2 sendiri.
cis,cis,cis

TENSION
dah banyak dapat paper kat sekolah tadi
almost sume dah dapat.
sume result terok gile.
cant belive it.
I just got 3A from 10 subject
one subject left to make it 11 completely
cant belive that my Bahasa Melayu just got B.
for the first time in this year I cant get A for my BM.
gile aku bukan orang melayu.English tuh boleh pulak aku dapat A
bajet omputeh ke hape nih hah?
I'm still hoping that my Bahasa Arab Tinggi(BAT) dapat A walaupon macam susah jek bunyinye
ustaz Amran. please,please,please!

still menharap sebab aritu exam sebelom Raya arituh I got 80% on my paper BAT
doakan la saya yepp!

okayy.
"lama gile aku tak update blog. cam bengong jek masa nak menaip nih.skill sume dah terpatah kerana tension dengan result"

2 comments:

Anonymous said...

bhaha..amboi,suke suke hati je kutuk aku..
tp mmg besh ugak hari tuh..terbalas dendam ku!!! -teefah-

farahlikescookies said...

welk! hahaha
aku kan jahat.hahaha