January 24, 2010

orang lain takkan rasa.kami sahaja dapat rasa tau

perasaan itu. wahhh! bahagia sungguh!
bila imbang je akaun tula perasaan bahagia yang membuatkan pelajar-pelajar tersenyum bahagia.
wahaha~ budak akaun tahu la macam mana perasaan bahagia tu.
rasa macam dunia ini sedang tersenyum pada kita. :D

lagi-lagi dalam exam la tuh.
bahagia yang amat.

kenapa saya post pasal ni ehh??
kerana baru aja jawab empat soalan akaun akhir tahun lepas punye
buat pembetulan la kira. tapi buat sendiri la tau.
semuanya IMBANG!
bahagianya rasa. tak dapat dijelaskan perasaan itu


TERSENYUM dan BAHAGIA :)

I miss goodies time. now rasa macam takde tanah untuk berpijak
takde oksigen untuk bernafas.
sungguh terdesak keadaan sekarang.

sabar farah,sabar!
sebelas bulan sahaja lagi laa.
tahan jela dengan dugaan ini.

VISI SMKA TOK JIRING
SMKA Tok Jiring cemerlang menjelang 2010

and I guess we had feel the pressure mood.

hari ini , January,24 2010
dah start additional classes.
here we go!

AHAD - Additional Mathematics
ISNIN - Bahasa Arab Tinggi
SELASA - Aktiviti Kokurikulum
RABU - Biology/Lukisan Kejuruteraan/Prinsip Perakaunan
KHAMIS - Pendidikan Al-Quran dan As-Sunnah/Pendidikan SYariah Islamiah
JUMAAT - rest for a while. the only day in a week for us to take a deep breath.
SABTU - [ Chemistry and Physics ] / [Science and Perdagangan ]
diselang-selikan dengan
[ Mathematics and Bahasa Inggeris ]

*MAKANAN TIDAK DISEDIAKAN
*BERPAKAIAN SEKOLAH LENGKAP

take a look on the note above.
see, teruk betul sekarang kan? dana makanan pun nak kena tarik ke?
aduyaii~ xpe la. daku bukan siapa-siapa untuk mengondem sistem di Malaysia
jangan sama saya ya!
the official time table of our additional classes from January 2010 until March 2010


go,go Farah :)
take a deep breath.
arini stay!
gembira je macam.
harap-harap pagi nanti dekat sekolah tak ngantuk or tersengguk-sengguk.
zzzz.....


totally miss our time,
i miss you :(

100116

i tried to put colours in my post as much as i can
but i didn't have any time to spend on it.
sorry guys :)

wish me best of luck!
gambarimasou~!!


NEW EVENT
TOV [ SPM 2010 ]
January, 27 2010 until February, 11 2010

6 comments:

uwmaisarah said...

tahu2,i know the feeling,penah jugak wat dlu walaupun akaun yg senang tyme f3.hahaha

Farah Zoey said...

hehehe
mmg sng2 bahagia~
;D

fndrocka said...

enjoy what you doing...then the best thing will come

Farah Zoey said...

thanks for the good advice! :)

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

hans said...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe