April 21, 2010

bubbye T707. for sure I'll miss you a lot!!!!

when all you got to keep its strong,
move along,move along like I know you do.
when even all the hope is gone,
move along,move along just to make it trough.
hmmmm....
baru sahaja mempunyai masa untuk menaip panjang-panjang

perut telah selamat menghadam dua gelas air coffee
farah, farah
terpaksa. susah sekarang untuk melihat farah abd rahman tidur atas daripada pukul dua belas!

its a miracle! isomnia tu dah hilang!
sebab letih menjadi punca utama. okay, I get it!

berbalik kepada tajuk post di atas.

kenapa saya nak cerita pasal T707 tu?
apa kebende pulak T707 tu?

T707 tu sejenis telefon bimbit jenama Sony Ericcson
handphone itu baru sahaja dibeli sebulan yang lalu ( cukup-cukup sebulan )
beli pada tanggal 20 Mac 2010

DAN

handphone itu telah dicuri pada 12 April 2010


haih~
tak sampai sebulan pun pakai

wahai si pencuri,
saya telah demam panas sehari disebabkan perbuatan anda
nama sahaja sekolah agama tetapi perangai macam orang yang tiada agama
rasalah nanti kamu si pencuri
saya dah tibai sembahyang sunat hajat dua belas rakaat untuk kamu

sedarlah wahai pencuri

saya tak nak simpan dendam
saya nak awak pulangkan telefon saya dalam keaadan seperti sediakala
cantik, bersih
tidak tercalar sedikitpun seperti yang saya jaga

takpe la farah,
peringatan untuk semua
apa yang kita buat di dunia semuanya akan dibalas kembali
sama ada cepat mahupun lambat.
kalau tidak di dunia, di akhirat sana pasti akan tiba jua

tapi zaman sekarang Allah tu bayar TUNAI!
tak main cek-cek yang claim masa akhirat sana dah.

haih~
i miss my phone so much
really miss it today
feels like want to cry hardly again

nombor celcom saya juga yang mempunyai banyak nombor empat itu turut pergi
sabar farah sabar!

saya dah jarang meng-update-kan blog sekarang ni kan??

hmmmm...
macam-macam nak cerita sebenarnya
tapi idea tiada,
mood mengarang bersepah tidak dikutip

i realize that I'd become lazier and lazier!
what a noob!

FARAH! you need to change now!
completely
not you! your attitude I mean

oh creep.
I miss my lovely bed so much

selalu rasa tak cukup tidur
kalau sempat tidur tu
amboi,amboi,amboi
bukan main lama tibai
HAHAHAHA!

siapa suruh kann,kann!
ngeee XD

8 comments:

Anonymous said...

hlg kt sk..?

Farah Zoey said...

yeapp
why?
btw sape nih?

Fakhrur Razi said...

hohoh header baru.. mmg chemistry abis =D
xpe bkn rezeki phone tuh tuk kekal selamanya
hohoho bole bli baru =D

Farah Zoey said...

ahaha~
razi gop
farah minat chemistry kan
tak cam pakcik raji nih
minat physics~ lalala~ :-"
tulah
mak pun cakap camtuh.
takde rezeki la tu
huhuhu

Fakhrur Razi said...

mnat physics?
plop.. dh nk tmuntah blajar physics =.="

Farah Zoey said...

iye la tuh
kalo tak minat takde maknenye razi blaja engineering skarnag kann?
btol x farah cakap?

Tengku Maryam said...

tu, sape suh bwk hp ke sekolah cik farah?

Farah Zoey said...

mak yang suruh
kan balik lewat
die cakap senang nak call ke
ape ke