April 18, 2010

happy birthday raji san~

tak boleh nak berucap panjang-panjang laaa!
pagi-pagi plop tu post
aahha~ XD

OKAY , OKAY

back to the main point

HAPPY BIRTHDAY TO ;
FAKHRUR RAZI BIN RAMLI

may this last teen year bring you happiness
joyful and great life
may Allah bless you always

semalam dah call dah padahal
tapi takleh,takleh
tak habis cakap pun semalam ( I segan la you ) :P

thank you for being such a really good and great friend to me
farah appreciate semua yang razi buat
Insya-Allah jika diizinkan Allah ( lolx. padahal sama aja makna Insya-Allah dengan jika diizinkan Allah tu) farah akan balas jasa baik razi selama ini.
daripada duit top up RM10 sampai ke sekarang.
hohohoh! duit topup tu zaman berkurun punya dah
but I still remember it!
good luck to you :D
akhir qalam,
put you best as the best effort become the best success
may Allah bless you always(lagu ape nih? lalala~ :-" )
6.11 AM - 6.26 AM ( April, 18 2010 )

3 comments:

Mohd Ariff said...

time kasih farah-chan! terharu..
(hahaha mcm la pokcik ariff plop yg sambut besday. i ingat i masih remanje you. haha)

btw moga kwn adik farah ni berjaya dlm apa jua yg dilakukan. insyaAllah Usaha + Doa + Tawakkal :)

ezati said...

haha...
besau pnyew nma laji...
eh,da bce blog ye..
haha..mcm2 tol..skit perut eden.

Farah Zoey said...

[ abg ariff ]
ahaha~ tah!
tuan der tak comment pun.
abg ariff punyela panjang mengomen2 segala. ngeheeh XD

[ zaty ]
hehehe
XD nak suruh orang celik mata sikit
hahaha