June 9, 2012

modern past times


ecehh tajuk macam apa kan ? hahaha . entry kali ni memang full dengan picture okehh ! hahaha
percaya tak aku cakap gambar-gambar ni semua almost 2 hari aku nak upload ?
tak percaya ke ? macam ni ceritanya !

aku dah upload mula-mula . ya ampun lambat gila internet connection ni !
lepas tu dia tulis "internet connection lost" menyampah tak ?
memang aku rasa nak sepak-sepak abis !
then aku upload the other day which is semalam ! berjaya !
walaupun macam tu aku upload but aku tidur sebelah laptop . bangun tu aku save as draft je . 
malam aku publish post ni aku baru taip . okay panjang gila aku mengomel pasal upload picture je pun ! hahaha

jom cerita !
haritu anak saudara aku 3 orang ni balik rumah kan cuti sekolah kann ? hahaha
then dia ajak mak su diaorang ni pergi pantai yang mereka memang suka tahap gaban tak boleh nak describe . some pictures;

ni nama dia Eirfa Akmal . si comel yang degil dan bersuara serak dan kasar . hihihi 

ni pulak nama dia Eirdina Akmal

mereka model pastu paksa-paksa mak su dia ambil gambar dia orang . hahaha

seksi kan ? hahaha

okay enough . ni pulak hari Selasa baru ni ! we met !
cukup 4 orang semua . me , sarah , kak cik and teefah :") yeay !
kami ni berkumpul je mesti buat aktiviti baking-baking ni . aku pun tak faham ! hahaha
kali ni kami buat Apple Pie . recipe by Teefah . dia cakap belajar dengan kawan dia jugak . hahaha
so ni gambar-gambar kami 

the making of "Apple Pie" . hahaha !

ni Sarah guna camera pinjam ( macam dia cakap dekat blog dia . HAHA )

on-the-way !



done yeay ! xDD
ni ulam pegaga . latifah tak pernah makan kot ! first time makan hari itu ! hahaha !







ni kucing Sarah . dunno nama dia apa . hahahaha


so sebelum balik trying tu ambil gambar the complete four ! hahaha



muka aku sama je semua gambar . HAHA

then the next day hari rabu teman zaty . kawan-kawan Kolej Kejururawatan dia datang Terengganu . hahaha
first pergi Pasar Payang then malam tu pergi Masjid Kristal
hahaha

malam sebelum tu aku baca dekat trending twitter berbunyi " #TodayIsNationalHuggingYourCatsDay " something like that !
that day ada sorang mamat ni panggil aku Yuna . aku pun tak faham kenapa dan kenapa dan kenapa !


then aku ambil gambar-gambar kucing aku jumpa hari itu xDD



the masjid kristal




so the end .

PS : Syamim Nadiah request upload gambar dekat pantai haritu . esok ye amim yer ? ahahaha~ xDD

4 comments:

Aliff Haikal said...

setiap gambar , ada lagunya . sumpah gambar semua cantik-cantik !

Farah Zoey said...

amboih ! tagline macam iklan DSLR Canon . hahaha
thanks ! :")
yeke semua cantik-cantik ? ke nak gula je ni ? hahaha xDD

uwmaisarah said...

Wah this is great! Hahaha. Thanks! Rajinnya dia edit banyak2!!

Farah Zoey said...

ahaha~ sikit2 je tu edit . pastu letak watermark . abis cite . hahaha