June 11, 2013

meow meow


sebenarnya aku bosan ni .
meh nak cerita sikit , 3 hari lepas kot , aku pergi Giant baru , dah lah bawak kereta besar gedabak .
time nak balik tu ada sekor anak kucing duduk tengah jalan , hampir kena langgar dengan kereta .
aku ambil letak tepi , then dia lari-lari datang dekat aku , aku ambil dia letak tepi sekali lagi , then lepas tu dia tengok je aku dengan muka kesian .
aku nak nangis je rasa time tu . dua tiga kali aku berhenti kereta and fikir nak amik ke tak dia ni .
tapi bila aku fikir mak aku , terus tak jadi amik .
mula-mula tu tahan jugak air mata ni . last-last aku nangis tengok dia .
sebabnya , dia lonely ,
kecik lagi ,
and aku rasa dia dah hilang mak dia pun .
dah-dah tan nak fikir dah pasal dia nanti aku nangis lagi susah ni . sapa nak pujuk ? Haaaa !





2 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.129
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Farah Zoey said...

done follow !