March 7, 2010

frustating

heart beat unwell

agak tertekan
the definition of pressure is force acting normally on a unit of surface area

hmmmm.
i hate being at school again and again.
seriously I meant it.

7.00 - going to school
3.00 - habis waktu PMP
3.00-4.30 - start kelas tambahan dekat sekolah
6.00- balik rumah
7.30 - taking bath and ready to go to tuition
7.55 - going to tuition.

grrr. i hate this kind of life
bila masa aku nak lekat dekat rumah nyer?
takde masa nak buat homework
takde masa nak relax-relax

seriously I miss my bed soooo much!
home sweet home.

kadang-kadang tu balik rumah pun under pressure
duduk kat rumah pulak makin bertambah-tambah pressurenya.

tak tahan dah dengan pressure-pressure nih sume

this year. i'm in kawad again.
nk try buat formasi baru lah.
make sure PBSM menang lagi sekali tahun ini!
go, PBSM go!

3 years being pbsm-ers that involved in marching
1 year in pengakap. pengakap boringggg. pbsm gila-gila!
ngeee XD

tahun ni sapelah yang jadi ketua platun ehh? hmmm. *wondering*
tak sabar tunggu hari selasa ni. nak menyingkirkan orang nih. dah tak sabar-sabar nak buat jahat.
ngeh3 XD

frustating. grrrrr!.

entahla. kenape ehh?

biarlah ku simpan, sampai nanti aku, kan ada di sana.

actually I'm doing my homeworkS right now.
boringgg
esok dah nak kena submit PSI nyer pebetulan ikut skema terus
maknanya salin skema sebijik-sebijik
feeling sleepy. why? because I see the "tulisan kete" aka Jawi. grrr!
dah kritikal dah penyakit ni nih. tengok lama-lama memang mengantuk gile.


nak buat addmath, nak buat kimia, nak buat fizik
taknak buat PSI dengan PQS....

3 comments:

Fakhrur Razi said...

mmg susah
ahahaha tapi ok larh tuh~
berkorban skit jer ;D
after spm tdo la puas2 owh..
xD

Farah Zoey said...

ahaha~ tulah
susah2 dulu
kena berkorban la kalau nak sesuatu yang terbaik for masa hadapan farah

Farah Zoey said...

ahaha~ tulah
susah2 dulu
kena berkorban la kalau nak sesuatu yang terbaik for masa hadapan farah