February 27, 2010

heyy farah,

hello dearest followers and bloggers!

I'm sick right now. sob3 :(
takpe la farah, sabar,sabar
sakit itu penghapus dosa. mungkin kau banyak buat dosa selala ini. atleast boleh tampung la sikit penghapusan dosa itu dengan sakit.

dear doctor, I need my surgery right now! sick of being sick! anda faham tak?

ohh,ohh,ohh
lupa nak story
paper Addmath dah dapat
and guess what? I'm the highest in the class *rasa macam sangat happy*
bukannya berbangga okay. anda kena faham ini.

rasa macam dihargai bila subjek paling susah ni kita dapat higest dalam kelas
martabat macam diangkat.
pastu, semua orang nak pinjam my exam paper
semua orang pinjam my correction untuk refer with their answer or to copy my answer.
hahaha
rasa macam dihargai. huhu

perkara yang menggembirakan tu untuk kali ini :)


I found a quote from a song that always pop up in my mind nowdays,
it sounds like this,

" If I had nothing would you ask me to stay?"

from a song actually. huhu :)

to my friend yang dekat AAJ(Ambang Asuhan Jepun), UM yang next week nak kimatsu shiken (final exam) tuh
ganbattene!
lepas ni korang dah officially sensei la ye bila korang masuk second year
dapat junior jangan buli-buli pulak! hak hak hak! XD

pen off now! * happy mood!*

love you guys~ XD

6 comments:

syauqatul wardah said...

wah...tahniah farah!
dpt tinggi skali add math,hebat budak ni
perkembangan yg baik,teruskan usaha! ^_^
ganbatte kundasai!
(haha,x tau pun mende maksud ye,tgk org tulis,haha)

farah demam ke
mkn ubat tu...
sabar byk2,kak azz tau farah ni bdk kuat semangat,humph!

seronok jupe farah dgn sarah dkt skoloh tadi,haha tapi x dang jupe hak lain (oh,ade jupe bdk kecik syakir)

Farah Zoey said...

hehehe
mekasih,mekasih! ngeee XD

demam tu satu hal.
ade penyakit lain pulak satu hal
huhuhu

sibok je syakir
nak gak die! hahaha

Fakhrur Razi said...

ahahaha congrts ;D
lagu ap tuh btw?

Farah Zoey said...

mekasih razi :)
tu lagu taking back my love kalo tak silap
hehehe XD

Fakhrur Razi said...

oh yker
sape nyanyi?

Farah Zoey said...

Ciara and Enrrique Iglesias

uish. berbelit2 nk taip nama der.
grrrr.