February 18, 2010

calculator of the heart ,

i miss you guys~
the calculator of my heart
tahu kan macam mana pentingnya calculator dalam hidup seorang farah?
korang pun apa kurangnya
kalau nak exam, bagai nak rak mencari calculator
betapa pentingnya calculator dalam hidup masyarakat masa kini.

miss this moment :((

kenape yang tengah tu macam annoying? *wahaha~*

rindunya nak keluar :(

cikgu kimia cakap since naik form 5saya jadi makin kurus and pucat.
betul sangat la dia cakap tuh rasenye. memang pucat kot.

masa Kem Kepimpinan Organisasi

me, mashy, ain, pqah, sarah

me, pqah, sarah, hafizah
me, pqah, hafizah, mimi, hazifah, ain solehah
me, mashy

latifah, me, zaty, syu, fyfah, syamim

syu, me, zaty, latifah, syamim, fyfah

me, syu, zaty, latifah, fyfah, syamim

sarah, latifah, me

benda ungu nh nama dia juwat *ayat irsyad* hak hak hak! XD

rindunye sume!

great time together! :(

suke sangat tengok gambar nih. hahaha

during eid day 2009

syakir, zhahirin,juwat.

oh rindunye doremon kiteorang!!
go, zhahirin go! ngahaha~ XD

great time together, laugh, cry, smile!



10 comments:

'AQILAH said...

calculator tak penting sangat. payung sangat penting,

Farah Zoey said...

payung tak penting pun
guna pun tak
maknenye tak penting la tuh
ngahaha~XD

LeEvs! said...

ohohoh..miss those moment too!!
huwaa,nk nanges pun ade..kite ade mase stahun je lg utk bsame2..

Farah Zoey said...

nak nak masa baca nih tengah dengar lagu kat page aku
lagi rase cam nam nanges
dear god uwh
lagu tuh selalu buat aku nak nages
sob3

syauqatul wardah said...

budak 2 org ni...sapa kak azz pula rase sedih....
dia ade setahun agi...kita....huwaa...dh xde....

nikmatilah zaman persekolahn...bila kuar skoloh ni, kak azz rase nk ulang balik masa,kalau blh setiap saat pgg buku..biar rasa nikmat belajar...

sedih2....kalau ade org nk belanja aiskrim baru kurang sikit sedih

Farah Zoey said...

ecece kak azz
padahal nak bodek suh blanje eskrem.
hahaha

hans said...

buat masa skrg
calculator xpenting untuk aku
agahahaha

Farah Zoey said...

hang takpe la
aku nih?
fizik,kimia,math,addmath,akaun
sume calculator
kalau boleh bahasa melayu punye paper pun nak guna calculator tau
hahahaha

Fakhrur Razi said...

ahahaha smtara masih bole gune kalkulator..gune kan la dgn sebaik2nya
huhu XD
bwat bbq ker tuh?

Farah Zoey said...

yeapp,yeapp
betul tuh. huhuhu
gunakan sebaik2nya masa yang ada nih. dah susah dah nanti nak ulang balik semua nih

a'ah bbq. nak join gak?
nnti kite wat sesame lak
hahaha
kite wat kat jepong~ mesti lgik best kann?
hahaha~