February 12, 2010

discarded

assalamualikum :)

hello old world.

the test over!
fuuuh. lega sangat-sangat

saya pun dah ambil balik akaun.
nak cite sikit nih
mase saya exam akaun kan, saye exam dalam bilik guru,
pastu kan, cikgu-cikgu sume bising-bising
saya pun kan,adelah jugak kan, dengar cikgu-cikgu tuh mengumpat sana, mengumpat sini

aish teruk betul dieorang nih.
takde kelas gi mengumpat pulak dalam bilik guru tu.
pada buat bende camtu baik cikgu-cikgu tu gi ambik Quran pastu bace ke,
tengok facebook lagi best la cikgu-cikgu ooi

dahla saya jawab akaun, pastu bising-bising sekeliling saya nih
akaun tu ade 6 soalan
mase tu tengah jawab dokumen lagi
dokumen nih soalan akaun no. 1 dan mengambil masa lebih kurang 30 minit kat situ. mmg masa yg diperuntukkan camtu pun
abis je conteng, saya pun masukkan dalam jurnal, buku tunai
pastu masukkan dalam lejar. lepas tu buatlah imbangan duga.
lepas tekan-tekan calculator.
ade something yang memang tekejut gile happened
lihatlah dunia! jawapan aku imbang!!
wahah! rase masa tuh nak menjerit supaya satu dunia boleh dengar.

bahagia sangat rase.
bayangkan lah. kalau imbang maknanya insya-Allah betul semua jawapan saye
bayangkan ye. soalan dokumen tu menyumbangkan 28 markah
paper 2 tuh 92 markah semuanya.
pastu kalau score dekat yang saya imbang
dokumen,buku tunai runcit,persamaan perakaunan sume skali markah dia 50. yang lain tu sume cam petikan. ade satu je yang tak imbang. tu penyata kewangan la tuh. pebender lagi
doakan saya boleh A kali ni ehh untuk akaun saya ehh?

paper 1 = 40 markah
paper 2 = 92 markah
kan best tuh.
insya-Allah paper 1 tu boleh score 30 ke atas kot.
akhir tahun tahun lepas saya dapat 31/40 yang kertas 1 tu
takkan tak boleh kot farah
betul tak??

huhu. so wish me best of luck
oh ye. ni first time saya imbang akaun yang tajuk dokumen dalam exam
berkat saya berusaha kot. kalau kita usaha kita dapat.

saya target 6A for TOV nih
tapi tak confident la boleh dapat 6 tuh.
tu baru 6. sume skali 11 subject
gila sungguh. camne nak SPM kalau tak confident camni nih??
huru hara betul fikiran

sorry ehh korang
I've been just talking about account
kepada yang tak paham apa saya cakap tuh
sorry banyak-banyak
saya cuma nak share dengan korang sume kegembiraan saya jerr

4 comments:

Fakhrur Razi said...

ahahaha asal wat exam dlm blik guru?
ckp psal fb..ckgu yg ajar razi dlu powng men fb gop.. tjmpe plop fb der arituh...ahahaha
hebat btol ckgu2 skang~
XD
stakat 6 A tuh bole nyer.. ;D
tah2 abis sume 11 A dier bolot

Farah Zoey said...

laa razi nih
kan kat entry lepas razi ade komen gk yang pasal farah gi amek test undang2 tuh
mase amek test tu fst day exam
farah xdtg skolah. sbb tu wat kat dlm blik guru paper akaun tuh.

tulah. ckgu2 skarang sume advance2 belake
cg kt skolah farah pun ramai main fb
aritu kiteorang kena ceramah kat perhimpunan pasal fb
tekejot gile.

lolx paklol laji
takkan terjadi nyer 11 A tuh
kimia pun down.
sedih giller sal kimia nih.
dahla bahasa arab tuh farah jawab tah paper jerr

insya-Allah 6A tu boleh kot
kalau boleh abis2 kurang 4A
aish. lost confident dh nih pasal tov.

hans said...

insyaallah boleh

Farah Zoey said...

insya-Allah
amin :)
huhu