February 15, 2010

siapa kau hah?,

kalau kau tahu hal peribadi aku tu tak bermakna kau boleh suka-suka hati jaja cerita aku dekat public kan?
kalau kau tahu bukannya bermakna kau boleh masuk campur kan?

aku dah muak la dengan perangai orang yang suka jaga tepi kain orang
satu lagi perangai orang yang suka serang orang

kalau kau tak puas hati dengan orang tu sebab orang tu masuk campur dalam urusan peribadi dan hidup kau takpe la
ni tak,
kau pegi serang orang sebab kau yang tak puas hati dengan kisah hidup orang
lagi-lagi kalau kau tak puas hati pasal orang lain punye love story

kadang-kadang aku ade dengar cerita kalau ada gosip pun kau still pergi serang orang jugak kan?
tu baru je gosip padahal. tak pasti pun benda tu betul ke tak!

heyy! dah lah tu kawan! ,
aritu kau dah masuk campur sekali dalam masalah hidup aku
kali ni kau nak masuk campur lagi sekali pulak?

sudah - sudah la tuh
aku serabut la dengan orang macam kau
menyesakkan kepala aku
kalau kau rasa bagus sangat
apa kata kau cakap dengan aku depan-depan apa yang kau tak puas hati dengan aku
boleh la aku betulkan ape cerita pasal aku yang mana tahu kot-kot kau salah dengar
boleh jugak la aku tahu ape yang kau dok pegi canang dekat semua orang pasal hal aku

betul ke, tak betul ke
kau memang takde hak nak masuk campur

masakan pokok bergoyang kalau tiada monyet yang menggoncang

betul la statement tu.
takde perkara yang akan orang katakan tentang kita kalau kita memang tak buat
masalahnya, aku buat lain, kau pergi canang lain!

kepada orang yang turut terlibat aku harap orang tu dapat bersabar.
aku lagi hebat kena sebab aku sejantina dengan orang ini.

kepada si Z
sabar ye. theres nothing to afraid of
farah dah muak ngan sume bende nih.
kacang je. senang je nak atasi benda camnih
kita senyap aje lama-lama cerita tu hilang la sendiri
betul tak??

p/s : nanti mesti Fakhrur Razi tanye kenape nih Farah? ngahaha~ :D
saje nak interframe nama razi lam post nih. hehehe XD

sorry sebab cakap aku-kau. geram sangat!

6 comments:

hans said...

sabar2

'AQILAH said...

huh..pelik2 je kawan ni..:)

kodi said...

giler pusa hati criter macam drama dah tengok awal2,
hehe

Farah Zoey said...

[ hans ]
huhuhu. tengak sabar la nih.
manusia memang selalu macam tu
selalu tak puas hati dengan orang
mak saya cakap, kalau seseorang tu selalu complain pasal orang, selalu tak puas hati dengan orang tu bermakna something wrong dalam diri dia

['aqilah ]
memanglah dia tersangat pelik.
cubalah acting normal aje.
kita semua human being. kalau nak tegur pun, tegurlah dengan cara yang elok. betul tak?

[ kodi ]
lolx akhbot. ngehehe XD
cam drama ehh>
whoaa bagus sangat cara penceritaan farah. ngehehe XD

ezati said...

huhu..
sbow farah..lm2 dyee diam ar tuh..
lau dye da puas da cre hal owg,
dye diam r tuh 6t..
haizz... :D

Farah Zoey said...

tula
she never changed!
sama je mcm tu dr dulu smpai skarang