July 8, 2010

senyum :)

baru sahaja 2 minggu lepas kot cakap pasal masalah terbesar ke-5

I guess minggu ni dah dapat masalah baru
okayy! 11-6= 5
waiting for 5 more problems
before trial
I mean kalau boleh datangla sebelum trial
kalau tak boleh,
datang 2@3 selepas trial

dahla tengah geram-geram cam gini

jumpa pulak minah gedik yang amat sangat!

heyy! tolong sikit ye!
kalau dah gatal sangat nak berlaki tu cari orang lain la!

and one more
kenapa perlu anda cakap "tu aku punya, tu mu punya"

sejak bila pulak mamat tu kau punye!
grrr! geram,geram!!

get out lah!
dah tergedik-gedik pergi cakap yang "awak ni hensem la" dekat sebuah laman web sosial
eeei. tolong lah!
bajet mamat tu berkenan ke?
you are not his taste okay!

adoii.
kenapa aku ni?
macam melampau je kutuk-kutuk orang
ingat semua orang suka aku ke?
tak pun rasanya

farah, insaf! insaf!
SPM tahun ini

maaf semua. kalau ada sesiapa terasa saya minta maaf
sesungguhnya saya hanya ingin menzahirkan apa yang saya rasa

one more.
the word " rezak aku awek mu _____(tidak boleh ditulis namanya) wey"

abang cik cakap dekat sorang budak laki
bakpe abang cik rezak ke saye?
saye wak nape? adoii!
maaf banyokkkk eh abang cik ye.

entahla.
gonna make an apologize to our abang cik.

tak kisah la hati saya sakit
asalkan hati orang lain tak sakit disebabkan saya
okayy?
kita semua manusia biasa
"tak boleh menutup mulut orang nak cakap apa dekat kita"

diebabkan kita juga orang
kadang-kadang kita juga tersasul berbicara pasal orang lain.
tapi jangan main tuduh-tuduh sudah
biar ada bukti kukuh.

ehhh. nasihat free apa pulak pagi ni nih?

mesti sebab frust + germany tak dapat pergi final
congrats spain! :)
yang penting germany passing bola still the best!
lawa dowh!
cun habis!
takde pasukan lain boleh lawan!

sorry tak nak bagi kale-kale post arini
takde mood
minta maaf semua!

2 comments:

hans said...

gudluck spm ko nanti

Farah Zoey said...

thanks hans!