October 23, 2011

unsaturated feeling

" I woke up in the middle of the night " What Does It Takes by Dave Days

ni aku nak cerita sikit . aku ni takleh tidur dengan lampu tertutup or lampu malap .

kalau tertutup or malap confirm-confirm aku akan terjaga malam tu . benci tau ! kau bayang tetibe kau dah sesedap oren tidur then in the middle of that night kau terjaga balik and dah takleh tidur terus .

tadi aku tidur dalam pukul 11 something macam tu . then aku terjaga . aku tengok jam gantung dalam bilik aku , aku baca jam tu as 6 : 34 AM . then aku tengok jam handphone , agak pelik sebab apa handphone aku tak berbunyi alarm dia . sekali aku tengok jam handphone tu pukul 1 : 33 AM .

agak pelik di situ . aku pun setting balik jam dekat handphone aku as 6 : 34 AM jugak .

then aku dah nak bersiap nak mandi dah ni , nak pergi jogging awal la kononnye harini .
aku pun bukak handphone satu lagi sebab aku terbaca skrin luar dia tulis " New Message from Kak Cik "

aku pun baca la message tu , pastu aku tengok jam handphone tu pulak . aik ??? 1 : 37 AM dahh .
aku pelik la takkan dua-dua handphone silap setting masa kot ??

then aku tengok balik jam dinding bilik aku . then kali ni aku baca jam tu as 1 : 38 AM

CISSSS ! sial je !
rupenye aku tersilap baca jam , jam tu dah betul .
buat semangat aku je nak mandi bagai dahh .

then aku dah tak boleh nak tidur sampai sekarang .

I speak in Manglish , peduli hape aku korang tak suka manglish ?? bye jela !

so ;
okayfinebye ! hihi xDD

2 comments:

uwmaisarah said...

hahahaha! RABUN!! :P

Farah Zoey said...

tu la pasal ! kalau dah dasar rabun tu rabun la jugak ! hahaha