January 31, 2009

dirimu akan tetap kami kenang./ semoga berjaya.

esok.1 Februari 2009.pada pukul 8.00 pagi.genaplah setahun arwah Azizi Firdaus meninggalkan kita.seorang kawan yang memberi banyak makna dalam kehidupan pelajar Tingkatan Tiga SMKA Tok Jiring 2008 ( Tingkatan Empat SMKA Tok Jiring 2009 ).

Sayer pon ada kenangan yang tidak dapat dilupakan dengan arwah.
ya,ya!.saya sedih bila arwah meninggalkan kita.
bagi warga 3 As - Saff 2008 mengalami pengalaman yang begitu perit semasa peninggalan arwah.

kelas kami menjadi pendiam selama 2 minggu.semuanya datang ke sekolah dengan muka yang sugul,sedih,berduka-lara.

Oleh itu.kepada warga SMKA Tok Jiring yang membaca post ini sama-samalah kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada arwah Azizi Firdaus bin Zulkifli.Arwah yang meninggal pada hari Jumaat.Hari yang mulia bagi umat Islam di seluruh dunia.Semoga arwah berada dalam kelompok mereka yang dirahmatinya.amin.

sejarah peninggalan arwah <<>

untuk junior2 dan senior2 saya yang berada dalam tahun peperiksaan besar iaitu Tingkatan 3 dan 5,esok selamat menghadapi TOV iaitu Test Over Value.
tawaf satu bku teks tau ( kecuali BA,BM n BI).nah BA fst skali tulis gtu.haha.sbb nama pon Test Over Value.huhu.cikgu mesti ada ckp kan?.huhu.



kepada junior-junior saya iaitu fatin sygs~,azie bucuk,ema cute,farah,hannah,omar,syed nazirul dan lain2.maaf jika tidak dinyatakan nama.( byk keje sebenarnya nk kena taip.tp nk post jugak.gatal!.)

kepada senior2 saya pula iaitu kak yana,kak azz,kak farah,kak aliaa sygs~,kak mahirah,kak marhamah,soul,ariff,zhahirin,yaya.tidak dilupakan juga Ihsan jikalau dia pon ader TOV larh hari isnin nie ker.
semoga berjaya semua!!.kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha yang gigih.tetapi jika anda telah berusaha tetapi kejayaan tidak menyebelahi anda,anda jangan menyalahkan diri sendiri.anda telah berusaha.Allah yang menentukan segalanya.

oh ya,masa exam tuh jgn jadi cm gmbr kt atas nie tau.berdoalah.carilah ikhtiar.
kawan sayer pena tak reti nk jwb beberapa soalan.dia ambil Al-Quran dan membaca beberapa surah lalu selepas membacanya dia menembak dengan kejamnya.fuuh.drastik ayat.haha.
Alhamdulillah.dier betul sumer yang dier tembak.Allah membantu orang yang ingat kepada-Nya.telah terbukti.dalam keadaan apa2 pun jangan lupakan pencipta kita.dia yang menentukan segala-galanya

5 comments:

hans said...

sedih aku baca story orang dah pergi nih

- m!ss_yaNa - said...

bukan take over value ar dik..
take of value..huk3 ~~

xsempat tawaf tujuh pusingan...sekali je..haha ~

btw,,thanx yeah..!!

p/s : akak da jd mcm gambo tuh td....kul 12 da siap essay...sejam suku lg tinggal..huk3 ~~

farah suke cookies~~ said...

[ farah to hans ]
sob3.sedih arini.smlm maser nk tdo terbyg muka arwah.sayu jiwa.
umur sama aja.tp dier pergi dahulu.
kita nih pulak bilalah giliran.

[ farah to m!ss yana ]
lor.of ke?.bukan over?.aritu ustaz amran sebot over.ahaks~.
tu yg tulis over.haha!
most welcome.tape2.skali pon cukup la tuh.haha.
naseb tawaf gk.haha

Faiz~ said...

take of value la...
ustaz amran slalu camtuh

farah suke cookies~~ said...

haha.
ye kerr?
hahaha.dier tersalah larh tuh.