December 14, 2010

leceh laa !

aku dah naik muak dah
almost 2 months dah ni jadi camni

dekat tengkuk aku ni naik biji-biji merah
of course disebabkan oleh inche semut , puan nyamuk sekalian semesta tu .

weyh !
korang ni .
aku alergic dengan korang lah !
singgah pun dah merah la weh !
kalau gigit tu apetah lagi . macam orang kena chicken pop je aku tengok merah-merah dia tu .
hish !

bosan la camni .
skin terlalu sensetif !
manja semacam !
aku letak ubat pun tak menjadi .

satu lagi .
aku rasa macam nak potong rambut .
serabut !
aku sering sakit kepala + almost 2 month jugak aku tak jaga rambut ni .
disebabkan SPM la !
aku jadi serabut dengan rambut aku sendiri .
HODOH !

btw ~
aku makin risau dengan sakit kepala aku
semakin kerap menyerang .
tadi tengok drama dekat tv3 .
tajuk Hani .
dia cakap pasal symptom-symptom kena brain cancer .
1. sakit kepala berterusan .
2. acap kali lupa .

erkkk .
aku rasa macam nak scan kepala aku ni .
takut ada ketumbuhan or cancer hape kebende tu .
aku TAKUT !

Ya Allah ! sesungguhnya aku ini hanyalah hambamu yang lemah :(

2 comments:

uwmaisarah said...

eit eit, tade pape, ni mesti fikir banyak sangat cz birthday dah dekat, fikir :

"banyak tak dapat present ek?"

"ade surprise party tak ek?"

dll..haha

Farah Zoey said...

amboi , amboi , amboi !
ngade2 btol !
aish ini semek ! :P