December 26, 2010

Saya Blogger Terengganu

sekejap tadi aku online blogger ni . tengok dekat Dashboard encik omar yang baik hati ada post tajuk yang sama "Saya Blogger Terengganu"

aku ni pulak berminat untuk ikut sekali . macam coolio je . heee~ XD

sila ke Blog Pilihan Malaysia untuk maklumat lebih lanjut . atau terus ke entry ini untuk maklumat lebih lanjut .

  • Nama saya - Farah Zoey
  • Status saya - saya belum berkahwin bermakna saya bujang . ehh ? ahaha~
  • Cara hubungi - Facebook , email : fara.ells41@gmail.com
  • Daerah/Jajahan - Daerah Kuala Terengganu .
  • Tempat tinggal - Taman Desa Wakaf Baru , Jalan Gong Badak .
  • Apa yang menarik di tempat saya - nama dia Gong Badak . kasihan badak-badak itu . gong dalam bahasa terengganu bermaksud sombong .
  • 13 comments:

    omar said...

    hahaha..terpengaruh dgn blog ameb ke ni..? :D

    Farah Zoey said...

    iye saye .
    terpengaruh ni . ngahha XD

    Laksamana Omar said...

    leave nama ngan url entry ni kat:

    sini

    utk tersenarai. haha.

    Faiz~ said...

    mengikut sejarah 'gong' tu benonyer maksud ye tanah tinggi..jd tanah tinggi gong badak..sbb2 pyh nk bnjir cni..haha

    Farah Zoey said...

    omar : thanks sebab ingatkan . baru berkesempatan online ni . adehh . letih2

    faiz : *big clapp* . 10 markah untuk faiz . aritu ade bace dlm buku pasal terengganu ni kat library . masa tau terkejut gak . kalau gong badak ni banjir mmg xtau nk cakap la eden

    tenangsudey said...

    orang ganung kite rupenya

    NuSaNa NoSa 91 said...

    yeahhh~ trg tetap di hati.. tehehehehehee~ ^_^

    Farah Zoey said...

    tenangsudey : yeapp ! nananana ganu kite ! ;D

    nusana nosa91 : proud to be one of terengganurians . hehehe ;D

    hans said...

    orang ganu rupanya demo nih

    P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

    Farah Zoey said...

    hahaa
    baru tau kaa ?
    iye saye orang ganu
    hehehe ;D

    mekasih entri tu . :DD

    MisS NadRAH said...

    salam kenal..=)

    sy blogger pahang...tp blaja kat unisza=)

    teema chan said...

    hai faraaahh :)

    .vna erman. said...

    nice blog ;)
    feel free to follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com