December 10, 2009

betol ke tuh abang dier?

aiseh.
tengok myspace someone tadi

I just terkejot! is that really his brother?
no,no I mean is that their real brother?
I just jakun sekejap. "aku kena majal ke nih?"

but the reality is NO! I'm not had been majal by anybody or what
it is the reality! tekejot aku tengok pic2 abang die nih.

adik-adik dia pon ade cakap.
abang dieorang tuh pelik sikit from others.
adik dia dua orang dah saya kenal sorang tuh form 5 thon lepas and sorang tuh same with me
memangla dieorang ade cite yang abang dieorang tuh pelik sikit
[ I mean the one that same age with me, yang form 5 thon lepas tuh dier cm tak cite mane pasal abang die,biasenye die cite pasal adik die 2 orang kat bawah dier tuh ]

saya respect their mom and dad because dapat anak bijak-bijak,baik-baik and handsome-handsome semuanye. just jakun sekejap la dengan abang die.

tapi biarlah, itu hidup dieorang
aku nih sape kan?
bukannya ahli keluarga dieorang pon lagi kann??
takde hak nak masok campo kann??
hahaha

farah,farah,,
awatla ko jakun sangat aini nih??
hahaha

ohhh,,,,,
fyi,, I didn't sleep today
thats why I'm blogging.
jelajah ms,fb jumpe macam2 jenis orang.
ade saya senyum,ada pulak geleng2 kepala tengok gelagat dieorang
saya nih camne ehh korang tengok?? HAHAHA

oh satu lagi!!!
itu irsyad sesedap oren panggil aku makcik and semek.
tengok la hari ahad nih sekeh jugak kepale budak tuh.
dahla adik sehari, tak sedar diri pulak die tuh yang aku nih tua sehari daripada dia
welk!!
hahahahaa!
mesti korang cakap "tua sehari pon nak berkira"
eh mestilah! masa itu emas! haha!
ehh,sorry2
masa itu berharga,masa bukannya emas sebab masa tidak boleh dijual beli

for the first time I blogging tengah2 malam atau lebih tepat lagi pukul 5.00 pagi pada 10 Disember 2009 iaitu pada hari lahir faiz aka ducky aka itik aka kembo

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! :D XD :)

3 comments:

'AQILAH said...

selamat hari lahir...faiz

hans said...

hahaha
makcik2...
jngan jadi jakun lagi tau pasnih
haha

farahlikescookies said...

[ 'aqilah ]
ahaha~

[ hans ]
ape makcik2??
hahaha.tulah harap dah tak jakun lepas nih