December 14, 2009

hahaha!

13 December 2009
two hours non stop talking with my brother on the phone
guna Super Savers Hotlink okayy! hahaha!
from 1.41 until 3.41 hahaha

elok la sangat,
sebelom cakapcakap ngan die kiri text num. maxis, kanan text num. celcom then kat depan chatting ym dengan orang nak exam hari ini. banyak kau punye cantik farah
memang betol-betol Generasi Y la kau nih
* Generasi Y nih generasi yang dilahirkan dalam kemudahan IT. nak tahu lebih lanjut ask your PAKCIK GOOGLE

oh anda memang sempoi gile!
nak cakap jugak,nak jugak!
*serious suare adik macam suara ayah orang. hahaha
jangan marah-marah. HAHA

tak sangka boleh masuk sume topic dia nih
daripada topic kecik smpai topic besa
HAHAHA!

adik, the pic u send it to me
I pegila using my USB tuh tengok dekap laptop
then mase buat saturating tuh I realize that something
something that makes me feel sad. makes me feel want to grow up quickly

series farah semakin jiwang,
tadi taqi cakap my face tak sesuai minat Punk Rock
tak sesuai layan Sum 41, Avenged Sevenfold(A7X) , Yellowcard and so on.
heyy! taula muke orang muka muda,
jangan jeles!
ade plop dier cakap "kalau rock jiwang sesuaila muke farah nih"
kurang asam keping betol la taqi nih.

one thing,
text-text with my adik
then he also makes me realize that macam-macam benda dalam dunia nih under control

then he ask me to go to Melaka
bru aritu dah pegi Melake
unfortunately mase balek from Melaka tuh bru kenal die.aiseh!
hahaha. sungguh kasihan kami.

sekarang dah pukul 5.17 a.m on 14 December 2009
sekejap lagi kena pergi sekolah
budak SPM sekolah kita takde paper arini kan?
HAHA

tahon depan dah jadi fivers
huh? kelaka la rase plop
thon depan senior year. *muahaha

tadi my mom said ;
"abey, sedar-sedar la diri tuh. dah tujuh belas tahun dah"
then I said ;
"mie, abey belom masuk enam belas pon lagik,camne boleh jadi tujuh belas pulak?"

yela, my birthday lagi enam hari baru masuk ye
saya baru hendak merasai bagaimanakah rasanya menjadi remaja yang berusia enam belas tahun
so how come meh saye jadi tujuh belas?
kasihan-kasihan

ada sape-sape nak bagi hadiah tak nanti?
I want kinder bueno please...........
I want white toblerone please...........
I want to eat Big Mac please...........
I want to eat KFC X-Meal please...........

hahaha! masih terliurkan makanan-makanan ini lah! hahaha!

let me light up the sky,
light it up for you,
let me tell you why,
i would die for you,
let me light up the sky.
:)

2 comments:

hans said...

hahaha
best jadi senior

farahlikescookies said...

yeahh!
can't wait!
*muahaha (gelak sambil muke jahat gile)