December 8, 2009

entah

huh?
current mood is jiwang yang entah pape
sakit hati la jugak.
tanpa sebab.
tadi tengok blog profile somebody.
okayy! I admit it. jelousy is not the best policy okayy!
tu satu kes.
tapi sebelum tuh lagi dah rase semacam jee.

almost 10 time kua masok tandas kot.
as old friend-blogger of mine know,
saya nih sensitive dengan lagu jiwang.
dengar je lagu jiwang jadi sakit perut laa.
entahle...

tadi shout dekat fb something yang agak ganas ayat die
dapat komen from adik ipar.
"wh0a, ganas.. hahaha"

nak buat camne.geram la dik!. (cis,, dik teros.padahal same umor.dahle die lahir dlu)

study makes me sick.
I guess this is the reason why I'm being like this.
almost two weeks dah buat benda nih
siap tak cukup tidur lagi.

start from today.kena dengar cakap my mom la dah
kena tidur terus lepas balek tusyen. bangun pagi baru study.jangan stay up late on the midnight.
but I guess I'm not staying up on the midnight. I almost tak tidur terus malam-malam.
nih mase tengah buat post nie pon menguap sane menguap sini [ mulut ditutup okayy! ]

dah almost beberape kali Farah Adibah send message camnih ;
fara, dpt no brape?
fara, result camne?

tadi pulak sampai berjangkit dengan Farah Ireena skali ;
fara, rezak camne? wat senyap die plop dop kongsi

asyraf fahmi pon sama.tapi yang berbezanya asyraf hantar on the day I get that result.yela mesti dapat sekaligus sebabnya kiteorang tinggal dekat kawasan kejiranan yang same jekk. dipisahkan jalan raya yang besa tu jekk.

asy cakap ;
sabo jela farah dgn result yang salah cetak tuh.
huh? you didn't understand la bang! nie melibatkan gred. 2 gred turun. 12 markah hilang.
sedih tahu.tu untuk satu subjek je.yang satu lgik 3 markah turun. dahla BM and CHEMISTRY yang die silap taip. gila aku tak marah.hangin satu badan masa aku dapat result tuh. b**** yang amat rasanya diri ini.

okehh,okehh! taknak cakap pasal result exam lgik yang dah drop mendadak tuh. nombor pun entah pape. betul2 rasa macam bodoh

disebabkan mood yang tak tentu hala and tah pape nih,
segala message orang hantar tak berbalas
lucky Razi and Ameer sebab mase diaorang anta msg tuh mood tengah okay lgik.

dah almost 2 days malam2 mase study tuh perot berbunyi2 mintak makanan
dahla kuat bunyi die.
pagi tu pulak lepas solat subuh terpaksa tidur terus sebab mengantuk.
tidur dalam keadaan perut lapar.
pagi2 tuh bangun perut sakit (gastric la tuh)

hari jugak rasa my health being in trouble
pagi tadi ayah belikan breakfast.
makan jela nasi tuh.
kuantiti dia macam biase je. takde terlebih atau terkurang.
makan punye makan sambil tengok ewah-ewah tuh
gelak sorang2 kat rumah nih tengok tema arini vampire.
then ade sorang pelakon hensem lah! hahahaa *gatal!
I remember him.berlakon dalam cite Sesuci Qaseh Ramadhan kalau tak silap tajuk die
nama dia Anuar.hahaha
pastu dieorang main makan sagun.gile sengal gelak sorang2.
nabil kena baling kek birthday die from raja azura.hahahaha! cant stop laughing

masa makan nasi tuh.
memang lapar sangat2. tapi tekak rasa macam nak muntah
dah tak boleh muat dah pape.
teros pegi dapo minom air suam. okay sikit tekak
then masuk dalam bilik air tuh mandi air panas. kenakan dekat tekak je.
nak muntah tapi tahan jela.

tadi je bru mak suh makan nasi ayam.
perot lapar tapi takot tak habis pulak
agaknya kalau pergi makan nanti boleh masuk tak ehh makanan?
hurmmmmm..........
sah penyakit tak habis makan nih akan berlanjutan atleast for a week.
I'll wait and see.

ohh.
tadi ajwad pulak text.
tak balas jugak at first.
then die text skali lagi. barula balas sebab macam important je.
memang takde mood gile nak balas tuh. balas cam ala kadar je
"oh,okay gak tuh.tgk nape hk cm xdop ag tu."

saya kalau ade oh tuh dlm text tuh sah-sah malas tahap gaban tuh namanya!

4 comments:

uwmaisarah said...

cheer up!
-_-

p/s: yg suh cheer up pn cm poyo smcm je.

farahlikescookies said...

tau pon.hahaha! :D

inuncoda said...

hye there!!
slalu arr follow ar blog kter yer!
kter dak baru ag..
bdak baru blajar la ktakan..
nice to know U!
take care..

farahlikescookies said...

ahaha~
insya-Allah :)