December 11, 2009

she's got gorgeous eyes :)

" u got gorgeous eyes :) "

first time orang puji camtu owwwhhhh,,,,
million thanks to Ajit A.

okehh,okehh!
I'm lying if I said it was the first time people said it to me
dah ade la beberape sebelom nih
but, it was the first time orang cakap gorgeous tuh
I love that word okay
I love those words ; gorgeous , awsome , adorable and pretty :)

I dont know know why, ahaha~
so thanks to Ajit because you're the first person saying the-words-i-love to me. hahaha :)

happy sekejap dengar
gorjes tu beb! bukan senang nak dapat pujian camtuh!

current mood ;
nak makan : kinder bueno si chocolate favourite :)
tak dapat kinder bueno pon white toblerone pon dah takpe, Hershey's susah sangat nak dapat!
dapatkah sekiranya sesiapa memenuhi hajat dihatiku ini? nak kinder bueno yang bru tuh yang white chocolate tuh. XD
nak makan : X-Meal KFC :)
nak makan : Big Mac :)
nak makan : Pizza yang banyak cheese :)
and lastly : nak makan,nak makan,nak makan!!

aish farah nih, makan je kejenye, sia-sia je pegi jogg camtuh
nnti peha yang dah beransur-ansur mengurus tuh membesar balik, nak ke??
camne peha tak besa kalau nak makan je kejenye.sesuai aku kawan dengan Farah Fauzana nih
drumstik besau. HAHAHA! farah-farah jugakk!

minggu depan,
minggu depan pakcik exam mid sem 2 dier
cuak dah tuh dier tuh, rajen study skarang :)
takpe,takpe, temankan farah jugak study malam-malam
walaupun dikau nun jauh di UM sedang membuat A-Level untuk mengejar cita-citamu yang ingin menajelajahi bumi Jepun sana. HAHA!
macam2! ade plop teman tapi duk berjauhan.wakaka!

minggu depan jugak ade dua event
( dikira minggu depan kalau tak ikot minggu orang pntai timur )
satu tuh hari Jumaat itu ( December, 18 2009 )
and another one on Ahad ( December, 20 2009 )
I think the Jumaat one that person didn't remember, but its okayy,
I know how that person very well, bende2 cmtuh die susah nak ingat sikit
tapi kalau yang hari Ahad punyer tuh die tak ingat, memang nangis tak berlagu lah aku :(( hopping that something sweet will heppen :)
amin to me XD

ganbatte pakcik-san~
nakmu di sini mendoakan kejayaanmu di sana

ustazah dekat sekolah cakap
"perkara yang paling sia-sia adalah mendoakan diri sendiri dan tidak mendoakan orang lain"
kita tahu kan berdoa tu sesuatu yang baik,
mendekatkan diri kita kepada Allah S.W.T
kalau kita doakan orang lain automaticly kita turut berada dibawah payung rahmatnya :)


Farah ain't sweet, Farah ain't good, Farah is just Farah :)

2 comments:

hans said...

sedap kah kinder bueno?

farahlikescookies said...

uish! best dier tuh tak dapat ditolak
mmg best giler2
uish,, dah melting dah nih! :D