June 10, 2010

HOMEWORKS

I must be paranoid. bla bla bla!
aish! menyanyi lagu JB la pulak

ok,ok
hari ini saya nak cakap pasal homework
shukudai ehh kot bahasa jepun? eh razi eh? betul tak?


list of my homework and things that I must finish it up in these two weeks :

1. English ( TOV Form 4 2010 ) [ done ]
2. Pembetulan Pendidikan Syariah Islamiah ( tiga kali ye anak-anak semua. ikut skema sebiji-sebiji )
3. Prinsip Perakaunan ( Kertas 1/ SPM 2007 if I'm not mistaken )
4. Prinsip Perakaunan ( Kertas 2 / SPM 2006 kot )
5. Prinsip Perakunan ( Tajuk Dokumen Sumber sahaja )
6. Module Kimia [ warna KUNING dalam gambar dekat atas tapi yang bawah punya ]
7. Addtional Mathematics ( Past Years Questions) [ module KUNING dalam gambar kat atas ] [ almost done ]
8. Module Fizik yang guru muda punya (warna HIJAU dalam gambar dekat atas) [ walaupun dah ada jawapan dekat belakang but still kena buat jugak ]
9. Modern Mathematics ( Past Years Questions) [ dalam gambar duduk bawah module AddMath ] [ almost done ]
10. Finishing the novel entitle "THE GIFTS" by Cecelia Aherns
novel tu dah lama dapat tapi sikit pun tak baca [ until now. tak sentuh pun lagi! ] heh XD

gambar dekat bawah ni pulak on June, 5 2010
hasil pergi ke PANTAI
Eirdina Akmal(anak saudara), Eizra Akmal(anak saudara jugak) and Ira(jiran)
asyik gambar dia orang aje.
maaflah, gambar saya yang comel-comel ini tak ada. HAHAHA *perasan* =,=

test camera time ni.
cuba tengok kat belakang tu siapa?
agak-agak korang la kan, tu budak mana dekat belakang tu?
heh heh hee XD

hehehe. teka jangan tak teka!
ngeh3 XD

ahaha~ tak payah susah-susah la teka.
gambar budak ni hah!
HAHAHA

2 comments:

Fakhrur Razi said...

ya kita harus Rajin2 sbelum SPM
lps spm xpe la XD
btw cmner nk preview yg updte lme?

Farah Zoey said...

ohhh
betul2
kita wajib RAJIn2 sebelum dan semasa SPM
lepas dah abis karang 16 Disember
tak payah RAJIn2 lagi dah kan?
heh heh heee XD

ohh. update lama
baru pasan blog razi xleh view older post
razi gi tengok kat DASHBOARD>Edit Posts>View(post yang nak diview)