May 30, 2009

and its quite alright

kerja sekolah
1) additional mathematics
- cikgu yang garang memberikan arahan mandatorinya ;
nanti cuti dua minggu awak buat soalan paper 2 mid year exam aritu ye.
Section A minggu pertama,Section B minggu kedua.okay!.saya keluar dulu.assalamualaikum

saya ; amboi cikgu.macam keje sekolah addmath je yang ada bunyinye
kawan A ; hahaha.eh.ce kalau cikgu dengar mu cakap tadi
kawan B ; tah farah.hahaha
saya ; cikgu mood baik arini.hahaha.eh.ingat tu.siapkan keje addmath.kekgi cikgu kerat linge(telinga) aku dop tahu.hahaha.(ajuk denda cikgu)
semua ; HAHAHAHAHA

2) Bahasa Arab Tinggi
3) Pendidikan Al-Quran dan As-Sunnah
4)Bahasa Melayu
5)Prinsip Akaun
6) Chemistry

kerja sekolah yang sedikit.
sesungguhnya cikgu Sejarah dan teacher English tidak akan memberikan apa-apa kerja sekolah seperti biasa.

Bahasa Melayu and Pendidikan Al-Quran dan As-Sunnah telah siap!.
Chemistry dah siap separuh.
Akaun dan Bahasa Arab sahaja yang belum bersentuh apa-apa pun
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

*********************************************


tag daripada Abang Ariff yang suka bawak orang pegi jalan-jalan.
HAHAHA.aritu dapat menara KLCC sebelah tauuu!!
ekekeke

1.Ape perasaan anda sekarang?
sakit hati sebab ade orang yang tidak diingini hantar sms.

2.Saya nak makan?
nasi paprik kedai mama Tomyam

3.Saya tak suka?
mereka yang suka meminta nombor telefon tidak tentu pasal
dan juga copycat
dan juga smoker!.smoker stay away from me oke!

4.Impian saya?
- further study in Germany. tak dapat Germany Japan pon jadi laaa!
- semoga cadangan menteri Pendidikan untuk menyelaraskan 10 subjek untuk semua sekolah memang akan dilaksanakan tahun hadapan.ekekeke
- honeymoon in Italy ;)

5.Haiwan yang saya tak suka?
lipas kerana lipas musuh utama saya!.
dush,dush untuk lipas!!

6.Saya harapkan?
- straight A's in SPM 2010
- menjadi anak yang baik

7.Jika boleh putarkan masa?
ingin daku kembali ke saat itu.saat apa?.saat la apa-apa pun.ekeke

8.Saya pada 10 tahun akan datang?
- pada masa itu sudah berumur 26 tahun dan mungkin sudah bertunang @ berkahwin dengan seseorang yang saya minati.hahaha!
- pada masa tersebut saya mempunyai anak saudara yang berumur
24 tahun,20 tahun,16 tahun,15 tahun,14 tahun,13 tahun,11 tahun dan 10 tahun.ekekeke

- seorang lepasan ijazah dalam bidang Chemical Engineering

9.Handphone saya adalah sebuah?
sebuah stor menyimpan lagu dan gambar.nyahahaha!

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
sebayak duri di buah durian (tipu-tipu!!)

11.Saya suka pada?
nak cakap nama ke?.rasanya orang tersebut tahu bila dia membaca blog ini kann??.
you knew it kann dear??

12.Kawan-kawan saya?
terdapat di seluruh dunia kerana ramai yang pergi merantau.
p/s : pola bear di kutub utara itu kawan saya juga!!

13.Pernah dikhianati?
ya,pernah.nak buat macam mana.kita tidak boleh memuaskan hati semua pihak

"jika kebaikan dibalas kebaikan itu perkara biasa
jika kebaikan dibalas kejahatan itu kejam namanya
tetapi jika kejahatan dibalas dengan kebaikan itu adalah perbuatan yang mulia"

14.Apa yang anda hendak lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
nak bagi flying kick jerr.ekekee

15.Senaraikan 6 org untuk di'tag'..
- baby iela
- mama alia
- teefah
- sys maryumm ;)
- syamim
- emaa!!

8 comments:

Fakhrur Razi said...

do do do
you wanna be on top?
Ba ba ba
don't make me stop~
cause i
know oh oh
Im in la la love
with you girl~
;D
wuuh best lgu tuh XD

Mohd Ariff said...

susah2 je dia buatkan.. thanks.

moga apa yg baik2 itu diperkenankan. ameen

hans said...

assalammualaikum

undi saya dkt www.kuatberlakon.com

click dekat galeri penyertaan

undi mohamad hanis bin ismail

terima kasih sangat-sangat
suruh la adik2 ker kawan - kawan korang undi saya juga yer...
terima kasih sekali lagi

vote me yer

farahlikescookies said...

[ farah to razi ]
yeahh!!.lgu itu best.ekeke
you love me?
oh thanks~
hahaha!

[ farah to mohd ariff ]
most welcome.
ala.takde pape pon larh.not a big deal.aminn!!

[ farah to hans ]
ooh!.
i will dato'!!

Frankie Foo™ said...

wahhh cik adik.
semoga berjaya di alam persekolahan yg amat bosan itu!
hahak :D

farahlikescookies said...

huuh?
huis frankie.
mentang2 dier da abes alam tersebut
tak aci betul!
=((

Helios (give me 1 plz) said...

best la duk school~
bole tulis name lam rekod datang lewat~

farahlikescookies said...

ahaha.
sifu2.
itu kite ajer yg best
buat orang lain perkara tersebut tak best
hahaha