May 29, 2009

disaster.

you're,you're such a natural disaster

fuuh.i hate her.
asal kau nak dan suka bebenor copycat aku uh??

cara aku chating.
cara nama aku guna dekat blog n etc.
nama followers yang aku buat pon kau guna pakai sekarang nih??

eh,eh,eh wahai cik copycat.
jangan la mengopi2 aku nih.
aku nih tak lawa maha tak cute.
silalah jauhkan diri daripada aku agar simpom tak lawa aku tuh nanti tak berjangkit dekat kau
nanti kau pon ikot tak lawa jugak baru padan muka ( tu pon kalau kau perasan lawa)

atau kau fikir aku lawa dan patot diikut?
eh.kau silap laaa.
manusia atas bumi ini dilahirkan bermacam-macam
aku pon tak lawa.
so then kau kena berbahagia dengan cara dan diri kau
hidup kau tak selamat kalau asyik sakitkan hati orang
kalau kau kacau aku sahaja mungkin takkan lahir post ini.
tetapi kau dah sakitkan hati banyak pihak.

kau memang la buat baik dengan aku
tapi kau sakiti hati semua orang yang rapat dengan aku dan orang yang aku sayang.
apa masalah kau sebenarnya uh??
kau marah ke diaorang rapat dengan aku??
kau marah ke aku sayang kat diaorang ??
kau tak payah buat ape-ape.
semakin kau buat baik dengan aku semakin aku membenci kau.

2 comments:

Fakhrur Razi said...

o_O"
nper nih?

farahlikescookies said...

ade orang suke copycat
tah pape jerr manusia cmtuh
tak reti nak bersyukur dengan diri sendiri