May 27, 2009

bengang owh arini

tadi ade la sorang BESTIE cerita satu story yang membengangkan la jugak.
nasib jugak tak sengaja

here we go

first of all dia tuka handphone dia ngan sorang nih.
dak laki laaa.
nama kawan tersebut dirahsiakan.
dia dah delete semua gmba2 dia kt dalam tuh.
dia lupe ader setting kt my contact ade gmba.
gmba yg agak tidak patut dilihat oleh bukan mahram.

selepas itu orang tersebut melihat di contact.
dia nampak akan gambar tersebut
then dia telah melihat sesuatu yang selama ini tidak pernah dilihatnya.

sesungguhnya sekiranya daku tidak mengenali lelaki tersebut tidak apa-apa
apakan daya dia seniorku dahulu
alahai seniorku
buat-buat tak penah nampak jela yupp??
lepas ini kalau jumpe dah tak tahu la camne.
sesungguhnya lelaki ini agak bahaya.

8 comments:

IxoR@ said...

usah bengang la...senyum sikit!

:)

farahlikescookies said...

hahahaha.
xde la bengang sangat senanye
lebih kepada malu.

hans said...

aku ingat bengang sbb M.U kalah
yeah
barca menang...huhu

farahlikescookies said...

lolx
hahaha.
yg tuh frust gak sebab mu x menang
tp tak kesah mane sebab lgik minat bayern drpd sume2
minat germany punye

Mohd Ariff said...

nak citer pengalaman abg sikit ye..

Abg expert bab komputer. Kalau farah nak tau, sebarang data (lagu, gambar, video, etc) pada flash memory & harddisk tak akan hilang sepenuhnya kalau kita hanya delete.

Memory card pada hp juga dlm kategori flash memory. Data akan kekal selama kurang2nya 5kali overwrite..

kesimpulan, kalau nak jual hp @ pc.. sebaik2nya jangan bagi harddisk @ memory kad.

nak tau lagi? add ym lalala~

:)

farahlikescookies said...

tau la kamu
aku tahu itu semua
malangnya kawan farah tu tak ingt.
dia pon tau.
lagipon kawan dia just pinjam handphone dia.
xkan xnk bagi memory kot
diaorang main tuka handphone kejap

LeEvs! said...

owh,farah..
cite tu..cm gmbar nde je..huk3..

farahlikescookies said...

hahaha.
macam2
gmbo pelik ow
sepatutnya dia tidak tengok oke!
ekekeke