May 21, 2009

boleh tak kalau hari kalau masa berhenti?

tajuk post tiada kena mengena dengan kandungan post
harap maklum
segala kesulitan amatlah dikesali


tadi pagi tidak datang ke sekolah
semalam tidur lewat.
hari ini tiada exam. hahahaha

pagi tadi bangun tutup alarm handphone tertengok ada seseorang hantar mesej suruh bangun.
hahaha.awal douh dia hantar. 5.13 a.m
yang peliknya zaman dia skolah dedulu tak ada pulak seawal itu bangunnya.
hahahaha

okay!
selepas itu.
masa tu tengah duduk minum air for breakfast kat rumah.
ada seseorang telefon.ada la dalam pukul 7.16 a.m
awal sungguh.
at first ingatkan najmi yang call.angkat jela tanpa ragu-ragu
tiba-tiba kedengaran suara seorang lelaki.hahahaha
selepas itu berlakulah dialog di bawah :

(saya bagi nama dia S la ye senang. )

ells : hello?.

orang tersebut : hello,sape nih ( aik?.suara lelaki nih?.siapa pulak nie? )

ells : ( looking at the handphone screen and smile ).farah la.

orang tersebut : oh farah.tengah wat mnde ow?

ells : tengah duk minum air.huhu.dah S tengah wat mende?

orang tersebut : S tengah duk tunggu bas.haha.eh.bas ar yang tunggu S.hehe

ells : hah?.hahahaha.molek ngat gtu ow.

orang tersebut : gini skmo.haha.saje je telefon ey.huhu.doh okay ar.

ells : oh.haha.okay2.tata.

orang tersebut : assalamualaikum

ells : waalaikummussalam.

ada lagi dialog sebenarnya.
tetapi biarlah rahsia.hehehehe.xsyok kongsi semua dengan orang.


wahh!!.sungguh bahagia!!.i miss you.i miss your smile.
xpenah tahu si dia itu sebenarnya banyak cakap jugak rupanya kalau live.(takde la live pon.kalau terserempak dedulu xde pon macam tu )
xde topic la pagi tadi you.(you la pulak.hahaha.ingin merahsiakan identiti orang tersebut )
sorry2.semoga kamu berbahagia di sana ye.duduk elok-elok kat tempat orang.
buat baik selalu.


2 comments:

IelaJunsu said...

hahaha
si S tu xdop kije kot
ye lar, org free, gi kaca org hahaha

i miss him too~
lme x napok muke ye, terbayang gok muke ye mase tgh ckap o hahaha

farahlikescookies said...

tu ar.
i miss him.i miss his smile
hehehe