August 20, 2009

happy birthday to you~ here is the present~

hari ini dah setahun usia blog nih. ( dah tua rupanya kamu wahai cik adorable~ )

ahaha. takpe,takpe. saya sayang kamu. sebab kamu saya dapat luahkan perasaan saya yang terbuku nih.saya sayang kamu sangat-sangat~

saya tujukan lagu from The Click Five - Happy Birthday untuk kamu cik adorable~

maaf lambat wish cik adorable.sorry banyak2. ily cik adorable~

tagged from Sarah

1) Anda rasa anda HOT?

memang HOT cuaca sekarang nih.

peristiwa-peristiwa HOT pun bayak berlaku dekat kami semua dia sekolah


2) Upload FOTO kegemaran anda



3) Mengapa anda suka foto ini?

sebab saya ada perasaan untuk menyukai sesuatu *muahaha*


4) Bila kali terakhir anda makan PIZZA?

dah lama tak makan

5) LAGU terakhir yang anda dengar?

Demi Lovato and Selena Gomez - One and The Same

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan TAG ini?

listening to the sad melody.I'm sick up woth someone.buduh!.

bajet kau hot sangat.suke suki mengata kat orang.

7) Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan NAMA apa?


saya baru dapat nama baru iaitu poo! ( nama dalam cite Telitubbies tuh,yang warna merah tuh )

8) TAG lagi 6 orang

1- sifu
2- izzati
3- iela
4- razi
5- kak farnad
6- omar


9) Siapa no 1 bagi anda?

dia sifu saya. saya sayang dia. dia selalu bagi nasihat dekat saya~ i do love you sifu!


10) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?

dengan kucing baru dier! ahaha~


11) Kata sesuatu berkenaan dengan no 5

her name same with me


12) No 4?

i do love you <3~

13) Siapa orang no 2?

one of my besties~

14) Bagi pesanan kepada orang no 6

omar... wat molek trial 2 minggu lagi tuh.

PMR nak dekat dah.study,study! hehe ;)

2 comments:

Mohd Shukri said...

appi buffday!!! juge..

farahlikescookies said...

ahaha
blog nie pon ucap thanks
hehehe