August 3, 2009

Happy Birthday you guys ;)

arini birthday 2 orang
kepada kalian Ajwad and Shafikha
thx for being my friend
korang aku tahu kadang2 aku nih menyakitkan hati
kadang2 aku gelak tak henti (bukan kadang2 tapi setiap masa )

terima kasih kerana sabar dengan sikap aku
thanks kerana menjadi kawan yang baik untuk aku

Shafikha
kita kenal since form 2 lgik.
berpisah kejap setahun
then lepas tuh jumpe blek form 4 nih ( kembali sekelas )
aku jeles ngan mu sebab mu dapat no.41 dalam form
tu no aku tu wey!!!!.oh 41.please come back to me!! ( sum41 tuh )
uwa :((
pstu aku suke gile kawan ngan mu sebab mu baik.mu se pale ngan aku.
pstu kalu time aku nok suke kuat2 ke nape ke.aku tahu mu ade.sebab mu buleh join gop.hahaha
pstu kalu aku jenis nok wat lawak sengal aku tahu mu buleh join gop.hahaha
se agi mu bijop.aku suke kawan ngan mu
maybe math mod,chemistry,addmath n physics aku ajo mu sokmo.
tapi mu tetap bijok gop aku nok kbo.
mu best ar.mu otak ngafal.huhu.
;)

Ajwad plop
thanks jgop
walaupun aku baru kawan ngan mu since thun lepas
pastu dulu mu ingat dop agi kita cakap "saya-awak" kalu sms
kalu live pon gtu gop.hahaha
kelako la plop.aku tahu mu ingat sebab mu ade bace handphone buruk aku yg lama berzaman kirun tuh. hahaha!
aku ingat agi masa aku tengah down+byk giller masalah masa bulan 3-4 aritu
aku ingat agi mu tanye aku guane.best ade kawan gtu.terasa dihargai bila orang tanye gtu.
aku tahu mu kawan yang baik walaupun mu jenis lelaki yang macam tak ambik kisah nape2
se aku nok suke sokmo tentang mu.kalu mu tekang,bengang or malu.
sume nampak kt muke mu.
hahaha.especially kalu mu malu.linge mu meroh.hahahaha!!

post bahasa Terengganu sebab macam berdialog la konon2
.muahaha *gelak gembira*

2 comments:

- m!ss_yaNa - said...

akak wish ajwad marin dulu rasenyer..
ye balas..
"besday owg 3 hb ar..
so,,bkn first la ni ye..
hehe~~
adiah xdop..??"

adoi~~ owg nak jd first x bg..
nanti owg jd yg terakhir kang..
haha~~

p/s:wish dye kul 11.59 malam nanti plak..sekali lagi...~~

farahlikescookies said...

hahaha.
awal ow wish.
ade bg hadiah.
hehe syp dh ar kak yana
malu kekgi org tau
bagi hadiah sme je lake 2 org nih
xtau dh ekpun nk beli ape. :D