August 26, 2009

Hari Anugerah Kualiti SMKA Peringkat Kebangsaan 2009


the title seems familiar kann??
hehehe
I think its from sarah's blogg!
maybe lah!

okay.kali ini taknak banyak cakap!
biar gambar-gambar ini semua menceritakan segalanya
sama ada kami sedih,gembira,tengah menangis ke hape ke.
a picture will talk with us.trust me!
oh okay!.ayat tu maybe kejam kot bunyinya.
a picture can tell us about a person's feeling.
okay.tu baru betul kot ayat dia!

untuk Anugerah Kualiti SMKA nih dibuka booth2 kecil yang menempatkan semua subjek yang diajar di sekolah kami.
sekolah kami juga membuka booth untuk kelab yang mewakili sekolah dalam pelbagai acara sehingga ke peringkat antarabangsa.
yang antarabangsa itu apa? ape lagi Website sekolah kiteorang lah! hehehe
antara booth kelab2 tersebut ialah website sekolah kami and robotik.
booth kami website nih sangat simple yang amat.tetapi antara yang paling meriah
yela.kiteorang je yang berani mati pasang lagu2-an dekat sekolah agame tuh.
pstu kiteorang jugak ade buat tayangan video and macam2 lagi lah!
okayy2 saya tahu saya dah banyak cakap!.
nah,nah! amek la gambar yang korang nak tengok sangat tuh!

Pemasangan Pameran di Booth kami!

first-first me and latifah datang duduk tercegat kt booth tuh.last-last ariff and ajwad datang.suruh dia pasang benda alah yang kiteorg buat malam tadi.sengal giller buat benda alah nih.tust on me.I work really hard on it!
okayy. sekarang waktunya untuk pemasangan promosi2 kami semua
ini URL website kami ya! silalah singgah.
syakir terpaksa pegang.nak sangat die ponteng kelas.ape punye budak la nih!

pemegangan kertas secara beramai-ramai.ups sorry!.saya rosakkan gambar la pulak!

booth belum siap la awak!.kasihan dengan kami semua tau!


ariff berkata; okayy! check-check rock sume!!
p/s : ariff dah ajar kami cara pakai mask dengan betul tau!.hehs~
aduyaii~ laptop buruk sape la tuh!.hehehe

haa! dating ye! nanti report kat mak die!!. ngee~ ;D
sorry la kacau kejap korang dating.hehehe

we're ready!!.yeah! lets rock the world!

jom posing dulu kejap!

ehh.tertinggal plop pengacara kita nih.ayoyoy~
nama dia nih Zhahirin
lenguh la buat keje awak eyy.minum air kejap.
nak take a break with kit-kat plop kit-lat nye takde!
okayy.sekarang pula adalah sesi bagi kami untuk
menggedik!
yess,yess photogedik!! ;) hehhee ;D

sape la nihh. malu sangat la kite tuh.ayoyoy~
;D

kenal ke tak?
nielah pelakon yang tersekat kaki kat pagar tuh.hehehe ;D

muka betul-betul mintak penampar! haha

ajwad said ; farah, dop lama aku tampar mu! ( untuk gambar kat atas tuh) hahaha!

yeahh!!
tengok saya.apelah kamu nih farah!

hehehe..

sape yang nakal sangat nih? tengok.kan mama dah nangis tu.ayoyoy~

kak azz said; bismillahhirahmanirrahim.kak azz makan dulu ye sume!.nak join dop?

latifah said; takpe la kak azz.tip minum air sambil wat sudoku jela ehh

farah said; lantak korang la nak makan ke nak minom.farah tengok matahari dulu!.hehehe

syakir said; pandang bawah!

farah said; yoyoy~ pandang sini lah syakir!

them..

mereka..

Its Show Time!

oooh.flowers!

sebelum VIP duduk, posing dulu sekejap

lihat atas!

kita lihat banner-banner dulu!

ehh,ehh.dieorang dah datang la!

upacara penyampaian hadiah dimulakan

ustaz khairul said; bila dia nak sebut nama tok jiring nih nye??

mereka said; sabar ustaz sabar!

Situasi di Booth lain













okayyy! dah siap hari AKSMKA ini!
Tuesday, August 18, 2009
pergkh!
xpernah diboek ehh eden upload pic sebanyak nih
51 sume skali tau!!
tupon ade lagik yang tak terupload
ayoyoy~
xpe,xpe
oh ye.lupe pulak pesanan penaja tin biskut
saya upload penat-penat,korang komenlah walaupon sekerat.
hehehe ;D
nak tengok lebih2 lawatilah http://komuniti.smkatokjiring.com/v5
semoga anda mendapatkan pelbagai manfaat daripadanya
sekian, terima kasih ;D
from;
ells41

13 comments:

syauqatul wardah said...

farah!astaghfirullahalazim!
budak ni,haha,sedar x tu,byknye ye gi upload! kak azz tgk kak azz pula rase letih,haha
nk gambar~

farahlikescookies said...

hehehe
tadi syok sangat upload
idea datang mengcurah2
hehehe
nnti bagi pndrive kt kak azz
hehehe ;D

syauqatul wardah said...

ade ke patut kate kak azz dating ngan budak syakir tu,ni kak azz rase nk melompat kegembiraan kegelian hati ni,haha ^_^
sayang dik ikir,comel die ^_^
farah,haha,comel ngat dialog dkt kantin tu,pandai reka
suke gambo berlima tu~~~waahh~~

farahlikescookies said...

hehehe
tu kate tengah duk byk idea
macam2 direkanya
ngee~ ;D

frhnad said...

haha b2 dating! b2 dating! huahua.
nice pics! rs cam rugi lak xdtg. haha

farahlikescookies said...

hehehe
mmg die dating tuh!
jangan percaye kalo die cakap die x dating
hehehe
lorh
xdtg lop die
ayoyoy~

MeetSara said...

gud job farah! npk cam behh jew hari anugerah kualiti tu;D

fatin said...

wahh~
byk ngat gambo..
omey2..
suke gambo kak ya tutup mata cam nanges o..haha

uwmaisarah said...

aaaaaaa..!!!

my pic posing kt krusi VIP pon ade...?
kah3

funfilled day uh!!

hans said...

meriah tu
banyak tul gambo
huhu

farahlikescookies said...

[ farah to sara ]
hahaha.mmg bes gile pon.hehehe ;D

[ farah to fatin ]
hehehe
gmba tuh comel.siap ade pegang duit singgit.hehehe

[ farah to sarah ]
hehehe.masuk skali jgn xmasuk.ngee~

[ farah to hans ]
tula.
ybk giller
51 beb!
ngee~

Fakhrur Razi said...

fuyooh ;D
xpnat tgn tekan stuh2 mengupload~
ahahaha
mcm meriah :D
tpi dop phm tuh mjlis ap eh?
XD

farahlikescookies said...

penat gak
hahaha
tapi excited punye pasal!
HAHA!

ooh.
anugerah tuh for seluruh SMKA di Malaysia
maknanya kecemerlangan sekolah SMKA dalam sukan,asrama,iklim dini and macam2 lagi dipertandingkan

camtu la