August 30, 2009

i'm waiting for it

rasa macam nak tunggu 20 October jee
entahle
aku bace blog orang tadi
cite sal atok die
aku sedey la weyy!!!!

atok aku takde mase tuh aku tepat2 10 bulan
masa tuh aku baru je boleh jalan

aku lahir 20 December 1993
dia meninggal 20 October 1994

aku nak atok aku!!

aku kecik2 aku nih tembam!
nak tengok tahap ketembaman aku??
jap ehh
upload pic





tembam kann??
HAHA!

dulu atok aku penah cakap kat aku
"huish die nih.berat macam batu!.x larat nak dukung! "
pastu family aku cite lagi aku selalu main tarik janggut die

aku memang baik sangat dengan dia
aku sayang dia

kakak aku beruntung tauu
dulu dia cucu kesayangan atok kiteorang
pastu dia jugak mak aku selalu puji sana-sini ( macam anak kesayangan gak la )
walaupun dia sumenye kesayangan orang
tapi aku tak kesah la pon!
memang la kadang2 jelous tu ada
yela
mak kite jugak bukan mak dia sorang

pernah dengar tak kata-kata nih

"ibu bapa yang baik tidak akan memenuhi segala permintaan meterial anaknya"

segala okayy.maknanya something itu mesti ada juga dipenuhi.

korang fikir-fikirkanlah kata-kata aku nih.
HUHU!

2 comments:

Fakhrur Razi said...

ahahah comelnyer bdok tuh ;D
sme arh kte XD
tpi both of my grandfathers meninggl sblm razi lahir lgik :(

farahlikescookies said...

lalala~
xpe.budak yang komen atas nih lagik comel.hehehe ;D
wawawa!
sedih ma!
rindu my late grandfather!
:(

ala.razi lagi kesian
tapi sekurang2nye razi xyh rase rindu camnih
wawa~