September 12, 2009

aku terlanggar kasut sekolah sebab aku perasan cantik

Pilih bulan kau lahir:


Januari-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku cinta


Februari-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku gigit


Mac--------Aku belasah


April-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku peluk


Mei-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku sepak


Jun-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku terkentot depan


Julai-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku menari dengan


Ogos-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku pergi dating dengan


September-​​-​​-​​-​​Aku lambai dekat


Oktober-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Aku muntah depan


November-​​-​​-​​-​​-​​Aku jerit dekat


Disember-​​-​​-​​-​​-​​Aku terlanggar





Pilih hari (nombor) kau lahir:


1-------mak aku


2-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​komputer aku


3-------kereta jiran aku


4-------kucing


5-------kerusi


6-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​gangster


7-------henfon aku


8-------kawan baik aku


9-------cikgu


10-------semut


11-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​pisang


12-------polis


13-------buku


14-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​patung barbie


15-------lembu


16-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​makcik aku


17-------radio


18-------tv


19-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​makcik kantin


20-------kasut sekolah


21-------upin dan ipin


22-------Siti Nurhaliza


23-------tupai


24-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​Christiano Ronaldo


25-------buku teks


26-------kawan aku


27-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​pondan


28-------meja


29-------orang gila


30-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​taylor swift


31-------awek cun




Pilih warna baju yang kau pakai:

Putih-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku perasan cantik


Hitam-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku gila


Pink-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku suka single


Merah-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab mak aku suruh


Biru-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku tak tahan


Hijau-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku baik hati


Ungu-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku semangat


Kelabu-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab bomoh suruh


Kuning-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku dalam pertandingan


Oren-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku sakit hati


Coklat-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku tak tentu arah


Lain-​​lain-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​-​​sebab aku fikir aku hebat

_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​_​​
campurkan kesemua ayat kau pilih tadi.




wakakakaaka!
xley tahan gelak aku weii!
macam mane nak pegi langgar kasut skolah??
wakakaakakakakakaka!!
cant stop laughing!

10 comments:

LeEvs! said...

hahahaha..gilak..aku punye kena gile..
aku menari dengan mak aku sebab mak aku suruh...hahahha!

ps:aku nk kebas.. nk ltk jgk blog aku..aci kn?hehe.

farahlikescookies said...

ltk jela ehh
hahaha
sian mu
tapi logik gop.
menari ngan mak sbb mak suruh

aku sbb perasan cantik
muahahaha!
can stop laughing!

maryam said...

aku muntah depan orang gila sebab aku dlm pertandingan? weird doe

farahlikescookies said...

HAHAHA!
macam2 je yg kelaka2 sume
hahaha

syamim nadiah said...

aku gigit kucing sebab aku gila..
siallll ak punye lagi trok..hak3

farahlikescookies said...

HAHAHA!
mmg gile sape gigit kucing
HAHAHA!

syauqatul wardah said...

hahahaha,xleh thn bace hak mim
kak azz pula "aku pergi dating dgn taylor swift sbb aku sakit hati"
asal masuk blog farah je mesti kene pkataan dating,haha

farahlikescookies said...

hahaha!
wakaka!
dating ngan taylor swift tuh
wahaha!

tah kak azz nih
kuat sangat dating kat blog farah
HAHA! :D

syamim nadiah said...

hakhakhak..kalo aku gigit kucing sbb ak segan ngn kucing x pe la jgk..heh..
dasat kak b2 dating tylor kes sakit ati..haha

farahlikescookies said...

tula
kak azz sakit hati pasal ape la kat taylor swift tuh
HAHA