September 30, 2009

today? muahahaha!

semalam ade koko ape tah dalam dewan
mula2 ingatkan nak masuk,then orang cakap orang yang masuk lewat dalam dewan kena ketuk ketampi!
then kiteorang taknak masuk!
HAHA
orang lain dirahsiakan kerana ingin menjaga reputasi mereka.HAHA

then kiteorang pergi berlati drama kiteorang
lepas berlatih terus balik je sume
tapi sekali dengan budak2 yang keluar from dewan tuh

pastu datang sekolah pagi2 tadi tengah sakit2 segala dengan my dismenorrea menyarang lagi

then pagi tadi dekat sekolah tu adelah announcement berbunyi seperti berikut "tingakat 3 n 5 masuk kelas, 1,2,4 tinggal!"
then lepas sume form 3 n 5 beredar cikgu pun berkata
"siapa yang datang semalam dalam dewan bangun! boleh masuk kelas"
then sume yang pergi tu masuk kekelas
pastu disuruhnye yang tak pegi nih beratur ikut kelas

for my class, gang2 kiteorang aje berlima.haha!
budak laki ade 5 orang jugak! elok sangat la tuh! pastu dengan ketua kelas sekali joinnye!
kenalah ketuk ketampi! HAHA
yang kelakarnye,budak kelas Ikhlas lelaki ada sorang aje! tula gatal sangat sape suroh tak masuk dlm dewan sengsorang,lain kali carilah gang macam budak pompuan kelas dieorang buat

oh ye! for girls,
sume form 4 student! form lain baik gile pegi masok!
haha.mesti cikgu cakap budak form 4 mntng2 dah naik upper form jadi naik kepala

hari ini hari malang saye tauuu!
tapi still happy, sebab malang yang kelakar!
HAHAHA

1) kena ketuk ketampi beramai2
2) nak ketandas,tibe2 tersangkut dekat tikar getah belakang kelas tuh! nasib sempat berpaut dekat lengat orang! HAHA
3) sesuatu kotoran yang memang kotor gile kena dekat jilbab sekolah! mahunya menjerit satu tandas dibuatnye! kawan2 gelak pulak tuh
4) lepas tu kotoran tu terlekat dekat bawah mulut! kali nie sume orang sakit perut gelakkan saya!
5) kotoran itu kena pulak dekat kain! uwa!!! dahle berbau !
6) dekat makmal chemistry pulak! selalu aje orang reservekan dekat sink tu tempatku berada! HAHA then duk main dekat paip air tuh! wayar tercabut! aiyak! abis air memercik kesana sini! wakaka! nasib sume gang2 aje yg group tuh! HAHA
7) sekali lagi terkena sesuatu yang kekotoran itu! dekatkain jugak
sengal gile semacam aje!
HAHAHA

dahle gelak aje kerje memanjang

HAPPY BIRTHDAY TO AQILAH!
best kan hadiah cikgu Bakar tadi? HAHA!

5 comments:

maryam said...

tak aci gyla.. org penat2 ketuk ketampi.. tp sy x buat un.. nyuruk kt blkang pantat org

LeEvs! said...

sempat agi kutuk dak laki kelas org tuh..ahaks!

farahlikescookies said...

to maryam
HAHA! mana aci tuh! tapi best la kena denda tuh!

to leevs!
mesti dah! HAHA
tau la kawan dia! senyap2 dh la
aku tak sebut nama mujo!

Anonymous said...

ahahahaha..
feymes sket kalu name ade..
-teefah-

farahlikescookies said...

xyoh ar!
ye femes doh!
xleh lebih2 lawan toke kekgi!