September 27, 2009

pretty

today are pretty fun!
HAHA ( laugh out loud )

tadi pegi sekolah belaja pon santai aje
cikgu Addmath pon dah semakin mesra

then masa balik tu lepas balik sembahyang Zohor berjemaah dekat surau kelas kiteorang ada waktu Chemistry 2 masa

then cikgu-cikgu suma bermeeting
bersyura pasal pebender lagi tah
busy je muke sengsorang

then three farah pon memulakan misi mereka
hahaha

kiteorang pon apa lagi!
dah cikgu mesyuarat,
lepak la!
nope lah.balik awal actually!
tak baik la lepak-lepak nih.

takde lah,
actually
me(farah) , farah ireena , farah adibah , aqilah and shafikha awalnye cadang nak pegi CC
kesnye farah adibah balik lambat,
dia ingatkan nak online kt CC depan sekolah tuh

then CC tutop!
pastu kiteorang berlima round-round Kampung Tok Jiring tuh ( sebelah depan sekolah kiteorang )
memang best giller lah
menyesal plop tak bawak handphone or camera
kalo tak boleh ambil gambar kiteorang berpeleseran!
HAHA

then jalan punye jalan saya pun cakap
"jom kita pegi rumah Ummul!"
pastu pon ape lagi
serbu rumah dia
yang lain sume takot2 je nak masuk
segan katanya
I keep saying to them that mak sarah sporting lah!
tu pon segan lagik
first2 tuh ingatkan sarahnye tak balik lagi sekolah
sekali dia tak pegi sekolah
HAHA

ade ke patot dia siap turun pakai baju kurung lagi
ingatkan budak kelas dia dia cakap
siap pakai baju kurung segala plop dibuatnya

then masa balik tu diaorang sume cakap
"sporting je mak ummul"
tulah korang.kan dah cakap!
takmo dengar sape suruh!
hehehe :D

okayy!

PRETTY day
PRETTY life
PRETTY teacher addmath's smile
PRETTY fun
PRETTY song
and lastly prettylikerazi
ups!
tersasul pulak!
sry2!
HAHA

and PRETTY pic!



diingatkan!
bukan tuannya lawa jadi pretty pic
but sebab ada mr. pretty dekat situ jadi PRETTY pic!
hahaha
kalau ikutkan tuannye pretty takde sikit habuk pon!

Okayy class,
thats all for today!
EHH!
silap kelas plop
nie blog la farah!
not a class!
lagipun bila pulak masanye engkau jadi teacher segala?
MUAHAHA!

4 comments:

uwmaisarah said...

weh, apsal pecah rahsie, malu lar~kih2

farahlikescookies said...

HAHAHA!
kena cakap!
perkara best!
kenangan besar2 nanti kalo dah tak sekolah

Anonymous said...

hahaha!
lawak..ehehehe..
umu2,leh plak jd cmtuh..
ayu semacam kn pkai cmtuh?
ahaks!!

farahlikescookies said...

biase lah!
kena ayu2 sket
hihihi