September 9, 2009

happy birthday to you :D

happy bithday to you my dear sister
i love you as much you love me
* yela tuh,banyak la kau punye songeh farah *
seriously!,abey love akak lah!

walaupun akak bermata sepet,
walaupun akak sengal,
walaupun akak .... ( dah malas nak cakap )
HAHAHA!

i love you lah sis!
tarikh birthday akak lawa doe tahun nih
090909
special tu
1000 tahun sekali baru boleh dapat tuh!
oh yee,,
semalam shafikha,najmi,huda and me had a conversation before me and farah adibah going to the musolla for our sembahyang zohor berjemaah and tadarus

i was like,
talking with najmi and shafikha n huda just listen to najmi's story
buahaha! lawak gile cite tuh!

then terkeluar la pasal modern mathematics
then cakap dengan shafikha lebih kurang macam nie lah,

me ; esok kita nak study mnde ey? exam weh minggu depan! bengong gitu je kang!

shafikha ; mende ah,ala padan,math ar orp?,aku nok target A dok kali nie math aku,aku dop penoh dpt A math ey sejak skoloh menengoh eyy.

me ; oooh! beres je.lagi aku suke! HAHAHA

huda ; hor,sebut pasal math je aku teringat ke mu sokmo ar farah,terrer nguh la math,aku pengong je tgk mu jawab soalan math.aku dop paham pun mu jwb guane ow.

and i tekejut gile sambil berkata dalam hati
*mu jangan kabo gitu kat aku huda,dop pasal2 timbul riak kekgi kang,bahye,bahye!!*

then I just sengih pastu cakap terima kaseh.
malas nak sambung dah.
nnti riak tak pasal2 dapat dosa

mana aci main puji2 camni,
nnti tibul riak
huish.nasib tak sempat nak riak semalam
HAHAHAHA

then tadi masa ajar shafikha and aqilah
ajar straight line
aku nih benok lagi nih straight line
suh ajar die lak
so then ajar jela yang terdaya
nasib la tiba2 datang kafahaman masa tu
hahaha

susah betul bila dalam group nih kena jadi cikgu kan?


oh ye,
i was like no one in my family knows about my blog
they just knew that i had blogging for many times

nak jugak kakak ke,abang ke tahu pasal blog nih,
best jugak dapat nasihat dieorang
dia orang pun boleh tahu ape cite hidup saya kann??
hahahaha~

berangan la kau farah
hahaha

nanti lah.
nanti dieorang balik cuti raya karang korang hadap blog abey sejak post pertama ehh?
hahaha

4 comments:

Mohd Shukri said...

happy buffday ! to ( adik mu ) mmber aku seko pon smbut buffday.. wakkaka

farahlikescookies said...

bukan adik lah
kakak!
die dah umo 30 dah pon!
ape lah!
adik plop

kelor said...

chanteq bday dated dier. salam n wish hepi bday kat akak adiq k.

farahlikescookies said...

tulah!
haha
okayy2
hehe