September 13, 2009

heyy kamu.ya kamu,

i feel like i dont even know you anymore
huh
i feel like i'm useless

awak tak paham ke saya rasa macam mana?
awak tak rasa macam semacam ke kalau kita ber-ym ke,ape ke
awak tak rasa saya macam lain ke?
kalau awak tak rasa apa-apa and its means awak yang dah berubah

saya still farah yang dahulu
saya still farah yang awak kenal dua tahun lepas
saya still farah yang sama

tapi awak,
saya tak dapat rasa macam awak ni orang yang saya kenal dulu
awak macam avoiding yourself from me

kalau awak tak suka saya awak cakap jela,
jangan sorok-sorok

saya tahu awak baca blog saya
macam mana saya tahu?
mestilah saya tahu
tak guna kalau awak jadi pengikut setia kalau awak tak baca kan?
apa makna awak komen kalau awak tak baca kan?
mana ada orang komen tanpa membaca post orang

sudahlah sayang,
yang sudah itu sudah

entahla
i feel like its a lonely september ( like the plain white t's song )
lagu tu sebijik makna dia sama macam situasi kita nih
kalau awak rasa saya macam bercakap pasal awak,
just read their lyrics

saya taknak la gaduh-gaduh dengan awak
saya harap awak faham

kalau awak tengok my older post
you'll know what my heart said about you
just read it and you'll know it

saya takkan sakitkan hati orang saya sayang
saya takkan marah dengan orang yang saya sayang
saya takkan bencikan orang yang saya sayang
tapi
saya akan terluka kerana orang yang saya sayang

saya juga tahu....
kita cakap kita takkan sakitkan hati orang yang kita sayang,
tapi tanpa kita sedar kita telah sakitkannya
kita cakap kita takkan marah dengan orang yang kita sayang,
tetapi tanpa kita sedar kita mungkin telah memarahinya
kita cakap kita takkan bencikan orang yang kita sayang,
tapi tanpa kita sedar kita mungkin membuatkan dia yang membenci kita

sebab itu kadang-kadang rasa macam malas la nak sayang-sayang dekat orang nih
HAHAHA!





LOVE YOU YES

You know I want to
You know I need to, yeah

(Make you forget him)
(Make you forget)

You know I want to
You know I need to, yeah

(Make you forget him)
(Make you forget)

# Because I love you, yes
I love you, yes

Because I love you
Love you, yes

* komen jela kalau nak tanya pape *

13 comments:

syamim nadiah said...

faraaahhhhhhhhhhhh (jerit 3 juta megawatt ahah)
sape tu farah? mcm sedih bngt je..uhu..did i know err..dia? hehe

farahlikescookies said...

yeah! you know the person
haha

takde la sedih pon
tapi terasa la jugak bila dia buat camtu
huhu

AishaTheAlphaBelle said...

you have a bf ke farah...????? wow..

farahlikescookies said...

entah,
taktau
taknak jawab
hahaha

kodi said...

lol
ape ni kecik2 dah main bf gf ni
akh yang besar ni pun x main lagi
haha

tengah trial ke skrang ni
good lucklah
sibuk sangat kat sinih
x sempat nak main internet.

farahlikescookies said...
This comment has been removed by the author.
farahlikescookies said...

ala akh nie
farah cakap sayang je
xde mantion pon her ke or him
apelah akh nih
:D

mana ade main bf,gf
kawan je pon
xde istilah couple pon lah!
:P

camim said...

farahh..i know dye?
x kn razi kot..sbb org yg mcm farah syg sgt mcm razi jer..heheh

farahlikescookies said...

dop cakap pon sayang sangat
dop cakap pun him or her
maybe my sis ke,my brother ke kan?
my sis n brother pon ade ym gak
love is universal

bestfriend pon kita sayang jugak kan?
tak semestinya saya letak lagu a lonely september tu maksud love dia cinta

p/s: tau sangat dia org syg sngt razi.pandai2 je.hahaha.
malu nih kalo dia baca nih!
bocor rahsia.hahaha

syamim nadiah said...

well..haha..
x expect pn farah apprve komen tuh..kui3
kalo tahu farah nk apprve sy tulis r*** jek..haha

farahlikescookies said...

hahaha.
biar jela
biar la dia nak baca
macam dia dop tau pon
hehe :D

LeEvs! said...

haha..umpat depan2..ehek2.

farahlikescookies said...

dah nama pon depan2
bukan mengumpat tu namanya