September 17, 2009

duit raya pertama

menarik ke tajuk post tu?
hahaha

actually takde la pape pon sangat
tapi duit raya pertama pada tahun nie adalah sebab cikgu Ila bagi
hehehe :D

actually I got first place in my class for the cerpen that she ask us to do it
duit raya ini akan diingati sampai bila-bila
hehe :D

dapat duit je sikit
cikgu Ila siap letak dalam sampul raya lagi
hehehe
Cikgu Ila.hehehe.dahla dalam cerpen saya tu nama watak utama tu Ila.hehehe :D
tersama plop.cikgu,bukan nak bodek guna nama cikgu nih tau! :D

4 Ali-Imran
First : Farah Abd. Rahman
Second : Nurul Huda Nazdi
Third : Farah Adibah Muhammad

Farah Adibah cakap tadi

ini perbualan antara 3 Farah dalam kelas kami ya!

Farah Adibah : bakpe dop Farah(Ireena) je dpt num dua orp? kan best tu Farah lake.hehehe :D
Farah(me) : hor.ye sungguh.comey sket
Farah Ireena : hahaha.
Aqilah : hor.ye gop orp.senang.kalu kelas kita sapa menang cerpen cakap je Farah.wakil sume skali gus lalu

ALL! : HAHAHAHAHAHAHAHA

tapi saya rasa macam ada aje orang lain punye dalam kelas tu lagi best
one question
am I a good writter?
answer me please (:
tu jela kott.
btw followers dah 40.
tunggu sorang lagi
kalau 41 nanti ada la nak buat ape sikit kat budak tuh
HAHAHA!

oh ye,
nanti novel tu okay ke eh kalau nak suh cikgu ila yang baca dulu?
hehehe

btw,
thanks cikgu ila
munggin dengan hadiah nie saya makin rajin siapkan sume homework cikgu
saya nak cakap sikit cikgu,
kalau cikgu suruh buat karangan saya lah muka yang selalu tak hantar,
untuk pengetahuan cikgu juga, saya nie hanya buat karangan waktu exam je
hehehe :D
cikgu jangan marah ye cikgu!

6 comments:

AishaTheAlphaBelle said...

farahhhhhhh..nk raye dk NIE>>

farahlikescookies said...

nak la!!
apelah aishah nih!

Mohd Ariff said...

Nama saya Mohd Farahan!

Amat Ari Aye. Akk! kami kecik agi.. kami nak wit aye.

Maaf deh kalau ada tersalah kata tersilap bicara.. terguris terluka. Tertaip ayat tp tersalah eja.

*Nak rasa nasi dagang.. jemputlah ke kelantan :)

farahlikescookies said...

jauh sangat tu abg ariff,
abg ariff la datang terengganu nih!
:D

Joe said...

Yay . Duet raya . Kutip banyak2 jum .

farahlikescookies said...

hahaha
jumm,jumm!
duet raya!
here i come!
muahaha!