September 20, 2009

its been a while now

sedar tak sedar dah sebulan berpuasa
huhuhu

macam-macam sms dah masuk dalam inbox
huhu
tapi message from that person tak sampai-sampai jua
ego maybe.
tapi dia memang jenis macam itu kan.
handphone ada pun macam takde aje dibuatnya
biarkan jela dia.
saya pon malas nak message dia.
mesti dia sibuk kan dekat kampung dia sana tu
kat mana? biarlah rahsia.
nanti sume orang tahu pulak dia tu sape


huhu
tadi gosok baju + tudung and etc for a whole family yang balek
gila lama 2 jam 30 minit
mak aii.ade ke pakai suteranya
gila eden menggosok
melaram betul
hahah

saya gosok sume shawl yang akak buat balek
ada dalam 8 sume termasuk saya punye
hahaha. akak yang suruh okay.

anak saudara pon nie
sibuk main rambut.
nie dia duk main rambut
sakit gile.
tahan jela,
anak saudara pun nama kan.
layan jela dia nak main ikat2 rambut.


esok dah raya rupanya
khamis lepas bukak puasa kat sekolah dengan komuniti website.
pukul 12 malam baru sampai rumah.
hahaha.
malam tu kitaorang buat bbq.
puas hati balek malam tu

memang best gile majlis tuh.
sayang gile kt korang sume
tapi satu je tak puas hati.
ade ke patut kena gosip ngan tuut tuh
tak patut betul
gile blushing.tahan jela.
muka pon masa tu merah gile.naseb gelap.
kalau cerah agaknye mesti kena lagi teruk
sampai hati betul sume orang kat sane.
expecially LATIFAH!
you owe me one okayy!

oh ye,
gambar2 kitaorang nanti dekat majlis berbuka puasa tu nanti la upload dalam post akan datang

nanti hari raya ke-dua abang marzuqi ajak pegi rumah sir.
hahaha.

raye ke-empat cikgu ruhaida ajak pegi rumah dia
but I didnt know where is her home
then she said tanya ammar(abang ajwad)
nak tanye camne.
last2 dah pakat ngan ajwad tumpang dia aje.
ape susah.
senang keje.tak pening kepala mencari rumah.
hahaha.

2 comments:

LeEvs! said...

hahaha,no way!!
i owe u nothing =p
syok ar gosip mu n tuut tuh
bwahaha.

farahlikescookies said...

nebeng,nebeng,nebeng!
dop aci sungguh
btw selamat hari raya sume!