September 26, 2009

Fasting and Eid Day :)


MAJLIS BERBUKA PUASA WEBSITE SMKA TOK JIRING 2009
17 September 2009

best friend :)

Website Team girls

with syakir and akh marzuqi (:

posisi macam orang tunggu suami datang nak buat upacara pembatalan air sembahyang.wakaka!

we're twin (:

yess! night is always beautiful :P

we love each other HAHA

syakir,zhahirin and ajwad (:

We Rock! HAHA

HAHAHA
THE NIGHT BEFORE EID

HEHE

EID 2009!

FIRST DAY

my sis,Nizatul Afidah with our niece,Eirfa Akmal (:
dekat rumah Nazatul ( sepupu )

my niece too! Nurhazirah Ulfah
cute,cute! :D

SECOND DAY

let me take you there! :D

THIRD DAY

Website Team said Happy Eid Day to All Sementojirian!
dekat rumah Sir Halim

with iela,ezati and dikwan!

dekat rumah Syamsoul Azizi.eh silap. rumah sifu!
HEHE :D

FIFTH DAY

eid is beautiful :D

heritage city, heritage girl HAHA


esok sudah mahu kembali ke sekolah
malas wehh!
syok lagi la bercuti!
HAHA.
pic with family sume ada dalam camera abang ipar.
nanti la lain kali tunjuk
HAHA

bila tah majlis hari raya dekat sekolah
hurmm.
one thing yang tak best cuti-cuti camni
ape lagi
kena beleter dek my mom la
demam-demam pon sibok je nak membebel sana sini
sume benda orang buat tak kena
dahla kena tidur awal ( atleast pukul 1.30 paling lambat )
bosan laa!
macamla orang buat pape pon kt rumah nih
nak jugak buat lemak siang2 tu ( tidur la tuh! HAHA )

okayy lah!
GTG!! nak pegi gosok baju sekolah,
kemas beg sekolah!
kerja sekolah! ( saya bagus tau! sume kerja saya siap tau! )
saya dah rajin lah sekarang!
aritu last day puasa sume kerja sekolah dah siapkan dah!
siap kena beleter lagi di kakak sebab still buat kerja sekolah masa orang dah nak buka puasa betul-betul
biarlah kena beleter pon asal kerja sekolah siap
bukan kacau orang lain pon kann?
betul tak?
HAHAHA

okayy!
tata cik adorable
saya dah nak chio!!
i love you all!
harap puas hati dengan gambar tu sume!


ASSALAMUALAIKUM


4 comments:

hans said...

selamat ari raya
maaf zahir batin
duit raya aku mana?
haha

farahlikescookies said...

hahaha
datang rumah baru boleh kasi
HAHA

LeEvs! said...

uwaaa..nk g jugak umah sir..

farahlikescookies said...

jom ar gi melawat
jgn nangis budak bucuk!
HAHA